L Lafonde Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 25 Şubat 2024 #11 Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 25 Şubat 2024 #12 Telefon parasi + vergiyi ustune koyduğunda daha uyguna geliyorsa alabilirsin, fark etmez.
erennylmzrr Centipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #13 Jira dedi: Telefon parasi + vergiyi ustune koyduğunda daha uyguna geliyorsa alabilirsin, fark etmez. Genişletmek için tıkla... Açtırmayı düşünmüyorum ama o yüzden iki telefon almayı düşündüm Lafonde dedi: Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Neden
Jira dedi: Telefon parasi + vergiyi ustune koyduğunda daha uyguna geliyorsa alabilirsin, fark etmez. Genişletmek için tıkla... Açtırmayı düşünmüyorum ama o yüzden iki telefon almayı düşündüm Lafonde dedi: Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Neden
L Lafonde Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 25 Şubat 2024 #14 erennylmzrr dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Sıkılıp geçiyorsan pişman olursun muhtemelen. Tabii son karar senin.
erennylmzrr dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Sıkılıp geçiyorsan pişman olursun muhtemelen. Tabii son karar senin.
erennylmzrr Centipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #15 Lafonde dedi: Sıkılıp geçiyorsan pişman olursun muhtemelen. Tabii son karar senin. Genişletmek için tıkla... Ne bileyim herkeste iPhone görüyorum yıllardır Android kullanıyorum sırf merak işte
Lafonde dedi: Sıkılıp geçiyorsan pişman olursun muhtemelen. Tabii son karar senin. Genişletmek için tıkla... Ne bileyim herkeste iPhone görüyorum yıllardır Android kullanıyorum sırf merak işte
L Lafonde Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 25 Şubat 2024 #16 erennylmzrr dedi: Ne bileyim herkeste iPhone görüyorum yıllardır Android kullanıyorum sırf merak işte Genişletmek için tıkla... Memnunsanız geçmenizi önermiyorum.
erennylmzrr dedi: Ne bileyim herkeste iPhone görüyorum yıllardır Android kullanıyorum sırf merak işte Genişletmek için tıkla... Memnunsanız geçmenizi önermiyorum.
erennylmzrr Centipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #17 Fueren dedi: iPhone 7 vs. alıp SIM kartı ona bağlayıp aynı Apple ID ile bağlanırsa iPhone 7'ye ihtiyaç kalmaz onu bir yere koyarsın yurt dışından aldığınla arama yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ama benim bildiğim yurt dışı olanda sadece aramalara cevap verebiliyorsun
Fueren dedi: iPhone 7 vs. alıp SIM kartı ona bağlayıp aynı Apple ID ile bağlanırsa iPhone 7'ye ihtiyaç kalmaz onu bir yere koyarsın yurt dışından aldığınla arama yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ama benim bildiğim yurt dışı olanda sadece aramalara cevap verebiliyorsun