Android-X86 Netflix ve BluTV Açılmıyor

ekmuz

Centipat
Merhaba. Eski bilgisayara Android-X86 8.1 (32 Bit) kurup akıllı TV olsun diye televizyona bağladım. Yalnız Google Play'den indirdiğim Netflix ve BluTV uygulamaları, "cihazımın teknik gereksinimleri karşılamadığı" gerekçesiyle açılmıyor. Bu arada, aktif olarak kullandığım sağlam bilgisayara BlueStacks kurup bu uygulamaları açmayı denediğimde de, farklı Android-X86 sürümlerini VirtualBox ile kurup denediğimde de, telefon üzerinden VMOS kullanarak sanal bir sistem kurup denediğimde de aynı hata sebebiyle iki uygulama da açılmadı. Bir çözüm önerisi olan var mı?
Acaba lisanslı bir mobil cihaz üzerinden kullanmadığım için mi bu sorunu yaşıyorum, eğer böyleyse uygulamaları nasıl kandırabilirim? Kullandığım Android-x86 sürümü rootlu bu arada. Teşekkürler.

(Bilgisayara android-x86'in hangi sürümü olursa olsun, 64 bitini kurmaya çalıştığımda boot işleminde siyah ekranda kalıyor. 32 Bit olan ve çok eski olmayan diğer tüm sürümleri de denedim, sonuç aynı.)

Bilgisayardan çıkış HDMI mı? Eğer değil ise bazı DVI ve VGA çıkışlarında TV'ye aktarım yaptığında Netflix ve onun türevi uygulamalar hata veriyor.

O da yayın kopyalama tarzı bir şeyden dolayı uygulama kasıtlı engelliyor diye biliyorum.

İlk çıkışı DVI veya VGA olduğunda çevirici de kullansanız, kullanmasanız da bu hatayı alabiliyorsunuz. Bende DVI çıkışından aldım DVI-HDMI'a kablo ile aynı hatayı aldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı