Android Yüklenmesi Gereken Uygulamalar

Peki @cihat3361 Battery Doctor hakkında düşüncelerin nelerdir ? Kullandın mı ? Önerir misin ?
Vallahi kardeşim ben hiç batarya save uygulaması kullanmıyorum. Arkadaşların dediğine bakarsak kullanışlı işini yapan bir uygulamaymış ama ben kullanmam sebebi ise:

Bu uygulamalar babasının hayrına bataryaya ek bir güç veremez. Yani senin batarya ömrün mesela 15 saat ise bu uygulama senin batarya ömrünü 20 saat yapsın diyelim. Ama bunu yaparken bataryaya ek güç vererek yapmıyor tabi ki de. Telefondan birşeyleri kısarak yapıyor, ekran parlaklıgını kısıyor, cpu gücünü düşürüyor ki bu telefonu yavaşlatır. İnternet baglantısını kapatabilir kullanmadıgın zamanlarsa falanda filan. Ben telefon aldıysam tam özelliklerini kullanamıyorsam o telefonu niye alıyorum ki diye düşünüyorum bu yüzden batary saver uygulamaları kullanmadım hiç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kaspersky kullanıyorum ve işe yarıyor en önemli özelliklerinden biri anti hırsızlık diye uygulaması olması telefonun çalığında kayboldugun kilitleyebiliyorsun bi şifre koyuyorsun onu girmeyince açılmıyor gpsden yerini tespit edebiliyorsun ve alarmı var ve çalan kişinin resmini ön kamera ile kendisi çekiyor ve kişinin kim oldugunun görebiliyorsun kaspersky internet security :D bu arad söyliyim ben premium sürümünü kullanıyorum freede herşey aktif olmayabilir mesela anlık koruma :) 35 lira bi fiyatı var 1 yıllık

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı