eater Kilopat Kek günü Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #1 Android'de bir kaynak kodunu APK'ya dönüştürebilir miyim? Bilgisayarda biliyorum ama Android'de kaç gündür arıyorum bulamadım.
Android'de bir kaynak kodunu APK'ya dönüştürebilir miyim? Bilgisayarda biliyorum ama Android'de kaç gündür arıyorum bulamadım.
G3258 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 1.661 Makaleler 5 Çözümler 5 2 Ağustos 2021 #2 Kaynak kodun çok önemli değilse paylaş burda, Android Studio yüklü olan birisi halletsin. Artı 0 Eksi
KS KS eater Kilopat Kek günü Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #3 G3258 dedi: Kaynak kodun çok önemli değilse paylaş burada, Android Studio yüklü olan birisi halletsin. Genişletmek için tıkla... Flappy bird gibi oyunların kaynak dosyaları. Oradan birkaç şeyi çıkarıp kendime göre duzenleyecegim. Artı 0 Eksi
G3258 dedi: Kaynak kodun çok önemli değilse paylaş burada, Android Studio yüklü olan birisi halletsin. Genişletmek için tıkla... Flappy bird gibi oyunların kaynak dosyaları. Oradan birkaç şeyi çıkarıp kendime göre duzenleyecegim.