Android'de Mesajların Görünmemesi Sorunu

Telefona yüklediğin bir uygulamadan dolayı olabilir bu hata. Telefonu Rootladınız mı? Yada ROM yüklediniz mi? Google Play'den SMS uygulaması indirerek böyle kullanabilirsin veya servise ver, yazılımsal müdahele ile düzelebilir.

Telefonu sıfırlayıp download moda alarak odin ile yeniden 4.1.2 romu yükleyin.
Bu işlemi nasıl yapacağımı bilmiyorum.Download moda alarak derken?
Telefona yüklediğin bir uygulamadan dolayı olabilir bu hata. Telefonu Rootladınız mı? Yada ROM yüklediniz mi? Google Play'den SMS uygulaması indirerek böyle kullanabilirsin veya servise ver, yazılımsal müdahele ile düzelebilir.
Root veya ROM işlemi yapmadım daha önce,telefon kutusundan çıktığı gibi aynı şekilde duruyor. Hangout kullanıyorum mecburen.

Biraz araştırdım bu sorunu. Telefonunda Viber yüklü mü? Yüklüyse kaldır. Öyle kullan bakalım sorun devam edecek mi?
Evet Viber yüklüydü,kaldırdım şimdilik. Umarım sorun bundan kaynaklanıyordur :) Çok teşekkür ederim ilgine dostum.

[FIRMWARE] Samsung Galaxy S III için ICS Firmware Dosyaları ve Yükleme İşlemleri

Firmwares | SamMobile adresine girip cihazın için olan Türkiye sürümünü indir daha sonra linkteki adımları uygularsan yeniden kurulum yapabilirsin. Bu işlemleri yapmadan önce rehber,resim vs gibi mutlak yedeğini al.
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı