Android'de oluşturduğum klasör dağılıyor

Dinozoflar

Hectopat
Katılım
25 Şubat 2021
Mesajlar
350
Selam arkadaşlar, hayatımda ilk defa böyle bir sorunla karşı karşıyayım. Böylesini ne duydum ne gördüm. Sorun şu; nedense Android cihazımdaki "oyunlar" adlı, içinde 4-5 farklı oyunun bulunduğu klasör, uygulama ekranına bir giriyorum ki dağıldığını görüyorum. Hani uygulama ekranında uygulamaları birbirinin üstüne sürükleyerek klasör oluşturursunuz ya, ha işte onu hiç yapmamışım gibi, bir anda dağılıyor ve oyunlar uygulama ekranında klasör olmadan ayrı ayrı gösteriliyor. İlginçtir ki, bu olay Call of Duty'nin Android oyununu yükledikten sonra başıma geldi. Ve de tuhaf bir şekilde, "oyunlar" klasörünün olması gereken yerde CoD duruyor, diğer oyunlar ise sanki yeni uygulama yüklemişim gibi en sonki sayfanın en sonunda dağılmış şekilde karşıma çıkıyor. Sorun ne olabilir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Başlatıcının (Launcher) ayarlar/uygulamalar sekmesinden özelliklerine girip önbellek ve veri temizliği yapabiliyorsanız yapın. Yaptığınızda düzen sıfırlanabilir (eğer veri silinebilirse). Bu arada telefonu model olarak belirtebilirseniz güzel olur.
 
Samsung Galaxy A22.
İnternetten baktım ama bu modele sahip olup aynı problemi yaşayan hiç bir kimseyi bulamadım, dediğimi yapın siz eğer ayrıca başlatıcı ayarlarında ekran düzenini kilitle seçeneği var ise düzenledikten sonra o şekilde düzeni kilitleyin. Aklıma maalesef başka bir şey gelmiyor. İyi forumlar dilerim.
 

Geri
Yukarı