Android'de Outlook mu E-mail mi?

Ztax

Hectopat
Yer
Ankara
Merhaba arkadaşlar
Samsung Android telefonumdaki E-mail bölümünden hotmail ile oturum açıyım? Yoksa Google Play Store'dan Outlook'u indirerek mi oturum açıyım? Ayrıca telefonumdaki E-mail bölümünden Outlook ile yapabildiğimiz en son etkinlik gibi işlemleri yapabiliyor muyuz?

Recep abi zaten G-mail kullanıyorum. Yönlendirme yapmak istemiyorum. Android için Outlook uygulamasının güvenlik açığı var diye duymuştum. Ayrıca Android için Outlook uygulamasında en son etkinlik işlemini yapabiliyor muyuz? Çünkü hesabıma hangi iplerden girildiğini öğrenmek istiyorum.

Güvenlik açığı ile ilgili bilgim yok fakat outlook uygulaması android için sürekli dinamik kalan bir uygulama, ram den tasarruf etmen gerekiyorsa pek önermem, fakat kullanım kolaylığı açısından rahat.

Cihazındaki e-posta uygulamasını kullan. Resmi Outlook uygulaması güvensiz. Kullanıcı bilgilerini telefonunda şifrelemeden tutuyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı