emirkrall1 Picopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 192 Çözümler 1 5 Haziran 2023 #1 Dediğim gibi, bir cihazla nasıl aynı performans alınır? Tabletin bilgilerini veririm yapılabilecek bir şey varsa söyleyin.
Dediğim gibi, bir cihazla nasıl aynı performans alınır? Tabletin bilgilerini veririm yapılabilecek bir şey varsa söyleyin.
Çözüm DirectX9 5 Haziran 2023 emirkrall1 dedi: Yok hocam siz yanlış anladınız. Tablete LineageOS 14 kuracağım. Geçtiğimdeki performansı nasıl test edebilirim? Onu dedim ben. Genişletmek için tıkla... AnTuTu ile test edebilirsiniz ama performanstan bir artış bekliyorsanız beklemeyin daha da düşecektir hatta işletim sistemi ağırlaştıkça.
emirkrall1 dedi: Yok hocam siz yanlış anladınız. Tablete LineageOS 14 kuracağım. Geçtiğimdeki performansı nasıl test edebilirim? Onu dedim ben. Genişletmek için tıkla... AnTuTu ile test edebilirsiniz ama performanstan bir artış bekliyorsanız beklemeyin daha da düşecektir hatta işletim sistemi ağırlaştıkça.
DirectX9 Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.668 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #2 emirkrall1 dedi: Dediğim gibi, bir cihazla nasıl aynı performans alınır? Tabletin bilgilerini veririm yapılabilecek bir şey varsa söyleyin. Genişletmek için tıkla... Tabletlerde performans arttıracak öyle fazla bir şey yok ancak PUBG tarzı ağır bir oyun oynuyorsanız ayarları düşürmeyi deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
emirkrall1 dedi: Dediğim gibi, bir cihazla nasıl aynı performans alınır? Tabletin bilgilerini veririm yapılabilecek bir şey varsa söyleyin. Genişletmek için tıkla... Tabletlerde performans arttıracak öyle fazla bir şey yok ancak PUBG tarzı ağır bir oyun oynuyorsanız ayarları düşürmeyi deneyebilirsiniz.
KS KS emirkrall1 Picopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 192 Çözümler 1 5 Haziran 2023 #3 Yok hocam siz yanlış anladınız. Tablete LineageOS 14 kuracağım. Geçtiğimdeki performansı nasıl test edebilirim? Onu dedim ben. Artı 0 Eksi
Yok hocam siz yanlış anladınız. Tablete LineageOS 14 kuracağım. Geçtiğimdeki performansı nasıl test edebilirim? Onu dedim ben.
DirectX9 Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.668 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #4 emirkrall1 dedi: Yok hocam siz yanlış anladınız. Tablete LineageOS 14 kuracağım. Geçtiğimdeki performansı nasıl test edebilirim? Onu dedim ben. Genişletmek için tıkla... AnTuTu ile test edebilirsiniz ama performanstan bir artış bekliyorsanız beklemeyin daha da düşecektir hatta işletim sistemi ağırlaştıkça. Artı -1 Eksi Çözüm
emirkrall1 dedi: Yok hocam siz yanlış anladınız. Tablete LineageOS 14 kuracağım. Geçtiğimdeki performansı nasıl test edebilirim? Onu dedim ben. Genişletmek için tıkla... AnTuTu ile test edebilirsiniz ama performanstan bir artış bekliyorsanız beklemeyin daha da düşecektir hatta işletim sistemi ağırlaştıkça.
KS KS emirkrall1 Picopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 192 Çözümler 1 5 Haziran 2023 #5 Bana doorsu 30FPS sabit MC'yi de multiplayer Creative'de 30FPS sabit oynasın yeter. Artı 0 Eksi
DirectX9 Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.668 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #6 emirkrall1 dedi: Bana doorsu 30FPS sabit MC'yi de multiplayer Creative'de 30FPS sabit oynasın yeter. Genişletmek için tıkla... MC yüksek MB isteyen bir oyun değil yükleyin deneyin. Artı 0 Eksi
emirkrall1 dedi: Bana doorsu 30FPS sabit MC'yi de multiplayer Creative'de 30FPS sabit oynasın yeter. Genişletmek için tıkla... MC yüksek MB isteyen bir oyun değil yükleyin deneyin.
KS KS emirkrall1 Picopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 192 Çözümler 1 5 Haziran 2023 #7 Tamam teşekkürler @DirectX9 Artı 0 Eksi