Android'de SQL komutları yazılır mı?

Android'de HTML, CSS, Python için kullandığım acode isimli uygulama var. Fakat pandas için işe yaramıyor maalesef.
Dışardayken, araçtayken vs. egzersiz olması açısından SQL, Python pandas kodlarını yazabileceğim uygulama önerir misiniz?

Android'de HTML, CSS, Python için kullandığım acode isimli uygulama var. Fakat pandas için işe yaramıyor maalesef.
Dışardayken, araçtayken vs. egzersiz olması açısından SQL, Python pandas kodlarını yazabileceğim uygulama önerir misiniz?
Termux kurup SQLite kurabilirsiniz içine.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Termux. Direkt olarak kendi içerisinde bir Ubuntu emüle ettiği için normal bir Ubuntu dağıtımı gibi Python, SQL vs çalıştırabiliyorsunuz.

Bu arada güncel APK dosyasını Github üzerinden edinmeniz gerekli.

Termux kurup SQLite kurabilirsiniz içine.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vidodakinin aynısını yaptım fakat Node.js kurulurken hata veriyor

Pkg install Nodejs yükleniyor. Devam etmek isteyip istemediğimi soruyor. Y deyince sub-process error code hatası veriyor.

Normal editörlerden yok mu SQL ve pandas yazabileceğim? Bir kaç tane editör denedim marketten. Fos çıktı.

Vidodakinin aynısını yaptım fakat Node.js kurulurken hata veriyor

Pkg install Nodejs yükleniyor. Devam etmek isteyip istemediğimi soruyor. Y deyince sub-process error code hatası veriyor.

Normal editörlerden yok mu SQL ve pandas yazabileceğim? Bir kaç tane editör denedim marketten. Fos çıktı.
Hatayı bir de biz görsek ve play store üzerinden indirmemen lazım o sürüm artık desteklenmiyor.

Hatayı bir de biz görsek ve Play Store üzerinden indirmemen lazım o sürüm artık desteklenmiyor.

Marketten indirmedim zaten. Libcrypto neyse artık. Da Node.js ne alaka?

photo_5947361439951994757_y.jpg

Son düzenleme:
pkg install openssl ile openssl kurun sonra bir pkg update yapın da kendine gelsin, sonrasında kurulacak diye düşünüyorum.
Node.js kurulumunda bir bağımlılık eksikliği yaşamış.

Pkg install OpenSSL ile OpenSSL kurun sonra bir pkg Update yapın da kendine gelsin, sonrasında kurulacak diye düşünüyorum.
Node.js kurulumunda bir bağımlılık eksikliği yaşamış.

Tamam kuruldu, videodaki gibi warn uyarsı falan vermedi ama. Python, SQL vs kodları komutları Termux üzerinde mi yazıp çıktıyı buradan alacağım?

Tamam kuruldu, videodaki gibi warn uyarsı falan vermedi ama. Python, SQL vs kodları komutları Termux üzerinde mi yazıp çıktıyı buradan alacağım?
Elinizde şu anda minik bir linux sanal makinesi var, isterseniz python ve vim de kurun. Linux içinde yapabileceğiniz çok şeyi onun içinde yapabilirsiniz.
Uyarı vermemesi iyi, kontrol edin bakalım çalışıyor mu, sqlite3 ali.db yazarak rastgele bir dosya oluşturun.
sqlite3 yazmanızı sevmezse direk sqlite yazın.
BElki python kuruludur kontrol edin bi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı