Ubernoob78 Hectopat Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2016 #11 judgmennt dedi: Tüm internetin hızı düşmez. Verdiğim linkte ayarlama var. Atıyorum 192.168.2.4 ile 192.168.2.5 e Qos koyarsın. Kardeşinin tabletinden Wifi ayarlarına 192.168.2.4 İP alacak şekilde yaparsın. Böylelikle sadece onun hızı kısıtlanmış olur. Genişletmek için tıkla... Hocam benim modemim TTNET'in verdiği Huawei marka bir modem. Sence olurmu?
judgmennt dedi: Tüm internetin hızı düşmez. Verdiğim linkte ayarlama var. Atıyorum 192.168.2.4 ile 192.168.2.5 e Qos koyarsın. Kardeşinin tabletinden Wifi ayarlarına 192.168.2.4 İP alacak şekilde yaparsın. Böylelikle sadece onun hızı kısıtlanmış olur. Genişletmek için tıkla... Hocam benim modemim TTNET'in verdiği Huawei marka bir modem. Sence olurmu?
Uğur Ç. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Ağustos 2013 Mesajlar 1.865 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstri Mühendisi 30 Temmuz 2016 #12 En son çare Qos ayarları yoksa yada uğraşamıyorsan kablosuz ağ ayarlarından sinyal gücünü düşür. Sadece sen kullanırken sinyali yükselt.
En son çare Qos ayarları yoksa yada uğraşamıyorsan kablosuz ağ ayarlarından sinyal gücünü düşür. Sadece sen kullanırken sinyali yükselt.
Ubernoob78 Hectopat Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2016 #13 Uğur Ç. dedi: En son çare Qos ayarları yoksa yada uğraşamıyorsan kablosuz ağ ayarlarından sinyal gücünü düşür. Sadece sen kullanırken sinyali yükselt. Genişletmek için tıkla... Ama bende tablete, telefona bakmaktayım. Bunun için bildiğiniz herhangi bir uygulama var mı?
Uğur Ç. dedi: En son çare Qos ayarları yoksa yada uğraşamıyorsan kablosuz ağ ayarlarından sinyal gücünü düşür. Sadece sen kullanırken sinyali yükselt. Genişletmek için tıkla... Ama bende tablete, telefona bakmaktayım. Bunun için bildiğiniz herhangi bir uygulama var mı?
J judgmennt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Kasım 2015 Mesajlar 1.557 Çözümler 12 Yer Bilecik 1 Ağustos 2016 #14 Huawei modemlerde öyle ayar var mı, varsa nasıl yapılır bilmiyorum. İnternete modemini yazarak bulabilirsin.
Huawei modemlerde öyle ayar var mı, varsa nasıl yapılır bilmiyorum. İnternete modemini yazarak bulabilirsin.