Çözüldü Android'den iOS'a veri aktarımı çok uzun sürüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kapkarakartal

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba sevgili sosyal,
Bugün ilk kez IOS'a geçerek bir iPhone 16e satın aldım. Önceki telefonum Samsung Galaxy A51'di. IPhone'un kurulumunu yaparken Android'den IOS'a veri aktarımı yapmayı seçtim. Samsung telefonuma IOS'a veri aktarımı yapmayı sağlayan uygulamayı indirdim ve iki telefonu birbirine Type-C kablo ile bağladım. Başta işlemin tahmini süresi 30 dakika yazıyordu ancak işlem 2 saattir devam ediyor ve daha sadece 54000 küsur WhatsApp verisinin sadece 28bin kadarını aktarabilmiş durumda. Yani işlem en az 2 saat daha devam edecek gibi duruyor. Bu işlemin bu kadar uzun sürmesi normal midir? Yanlış yaptığım bir şey mi var?

Çözüm
Hocam birçok kullanıcı veri aktarımında 4-9 saat arası süreler bildirmiş. Çok yavaş ama anormal değil ne yazık ki.
16e alarak çok büyük çok büyük bir hata yapmışsınız bu arada, geçmiş olsun. Ben iPhone 11'den S24+'e geçtiğimde ordaki abi 5 dakikada yapmıştı pek anlamadım ama kablosuzdu.
Hocam aldık artık, hata mı değil mi deneyimle göreceğiz. Ayrıca hata yaptığımı nerden biliyorsunuz? Bütçemin ne olduğunu, telefonda hangi özellikler aradığımı, normal şartlarda hangi ekosistem içerisinde olduğumu bilmeden aldığım ürünün hata olması çok ezber bir yorum değil mi?

Son düzenleme:
Bilgilendirme amaçlı yazayım, işlem tam 11 saat sürdü ve whatsapp konışmaları da dahil olmak üzere her şeyi başarıyla aktardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…