Merhaba arkadaşlar. Bugün Apple cihaz sipariş ettim ancak daha önce hiç Apple kullanmadım. Bu sebeple cihazı kontrol ederken ne yapmam gerekiyor? Örneğin Android'de hızlıca CPU-Z indirip kontrolleri yapıyordum. Apple'da var mı? Kısaca 0 aldığım bir cihaza ne yapmam, nasıl kontrol etmem gerekir?
Cihaz: iPad 9 Wi-Fi.
Merhaba arkadaşlar. Bugün Apple cihaz sipariş ettim ancak daha önce hiç Apple kullanmadım. Bu sebeple cihazı kontrol ederken ne yapmam gerekiyor? Örneğin Android'de hızlıca CPU-Z indirip kontrolleri yapıyordum. Apple'da var mı? Kısaca 0 aldığım bir cihaza ne yapmam, nasıl kontrol etmem gerekir?
Cihaz: iPad 9 Wi-Fi.
Kurulumda zaten Android'den geç seçenekleri çıkıyor sadece senin orada Android'e de o uygulamayı yüklemen gerekli geri kalanını kendisi hallediyor CPU-Z iPadOS da da mevcut
Androidden ios'a ondan da tekrar androide geçip her ikisinide yıllarca kullanan biri olarak bana pek farketmiyor en fazla 1 hafta sonra geçişe alışacaksın. Apple da cpu dasher-x uygulaması ile yapabilirsin. Apple daha temiz ve sadedir her ne kadar karışık görünsede