Android'den IPad'e geçiş nasıl olur?

metemetemete

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bugün Apple cihaz sipariş ettim ancak daha önce hiç Apple kullanmadım. Bu sebeple cihazı kontrol ederken ne yapmam gerekiyor? Örneğin Android'de hızlıca CPU-Z indirip kontrolleri yapıyordum. Apple'da var mı? Kısaca 0 aldığım bir cihaza ne yapmam, nasıl kontrol etmem gerekir?
Cihaz: iPad 9 Wi-Fi.

Merhaba arkadaşlar. Bugün Apple cihaz sipariş ettim ancak daha önce hiç Apple kullanmadım. Bu sebeple cihazı kontrol ederken ne yapmam gerekiyor? Örneğin Android'de hızlıca CPU-Z indirip kontrolleri yapıyordum. Apple'da var mı? Kısaca 0 aldığım bir cihaza ne yapmam, nasıl kontrol etmem gerekir?
Cihaz: iPad 9 Wi-Fi.

Kurulumda zaten Android'den geç seçenekleri çıkıyor sadece senin orada Android'e de o uygulamayı yüklemen gerekli geri kalanını kendisi hallediyor CPU-Z iPadOS da da mevcut

Androidden ios'a ondan da tekrar androide geçip her ikisinide yıllarca kullanan biri olarak bana pek farketmiyor en fazla 1 hafta sonra geçişe alışacaksın. Apple da cpu dasher-x uygulaması ile yapabilirsin. Apple daha temiz ve sadedir her ne kadar karışık görünsede

Technopat Haberler

Geri
Yukarı