Android'den iPhone X'e geçince zorlanılır mı?

Furkanss1

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ben Android'den IOS'a geçeceğim iPhone X alacağım. iOS da zorlanır mıyım? Ne yapmalıyım?

Merhaba, ben Android'den IOS'a geçeceğim iPhone X alacağım. iOS da zorlanır mıyım? Ne yapmalıyım?
Hayır. Zorlanmazsın. Uzun yıllar Android kullandım birkaç ay önce iOS geçtim. Alışmam 1-2 haftamı aldı. Hatta daha güzel oldu.

Bu arada iPhone X yerine XS almanı şiddetle öneririm.

Genel olarak çok fark yok. Sadece özelleştirmesi kısıtlı.
O özelliştirme özgürlüğü için jailbreak lazım.
Yine de pek fark etmiyor. Birkaç güne alışırsınız.

Redmi Note 7'den 13 Pro Max'e geçtim. Telefon telefondur yani. Zaten annemler babamlar iPhone kullanıyordu. Zaten 13 Pro Max de annemindi. Alışırsınız bal gibi. Fakat APK denen Dostunuza veda etmeniz lazım onu unutmayın. Tek sorun oydu geçerken. IPA'lar çok kısıtlı oluyor.

Genel olarak çok fark yok. Sadece özelleştirmesi kısıtlı.
O özelliştirme özgürlüğü için Jailbreak lazım ve size rehberimi önerebilirim.

Hocam Jailbreak sırf APK olayı için ben yapmam. IPA olarak PPSSPP indirdim ve 3 günde falan bozulmuştu. Switch emülatörü falan zaten PC'de var. Korsanlar PC'de 1000 kat daha fazla Android'den. Sırf telefonda APK yok diye Jailbreak ben yapmazdım 40 bin liralık telefona.

IPA yükleme, özelleştirme ve sistem dosyaları arasında gezinebilmek için
jailbreak yapabilirsiniz. Fakat banka ve mağazalar doğru çalışmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…