Android'den iPhone X'e geçince zorlanılır mı?

Bir şey yapmamalısın, hızlıca alışırsın zaten. Bildiğin telefon, kullanmak için profesyonellik gerekmiyor.
Bu zamana kadar hiç iphone kullanmadıysan zorlanabilirsin. Androidden çok

Redmi Note 7'den 13 Pro Max'e geçtim. Telefon telefondur yani. Zaten annemler babamlar iPhone kullanıyordu. Zaten 13 Pro Max de annemindi. Alışırsınız bal gibi. Fakat APK denen Dostunuza veda etmeniz lazım onu unutmayın. Tek sorun oydu geçerken. IPA'lar çok kısıtlı oluyor.

Hocam Jailbreak sırf APK olayı için ben yapmam. IPA olarak PPSSPP indirdim ve 3 günde falan bozulmuştu. Switch emülatörü falan zaten PC'de var. Korsanlar PC'de 1000 kat daha fazla Android'den. Sırf telefonda APK yok diye Jailbreak ben yapmazdım 40 bin liralık telefona.
Yani. ne gerek var 40 k lık telefona jailbreak atmak sjsjsjsj

Hocam Jailbreak sırf APK olayı için ben yapmam. IPA olarak PPSSPP indirdim ve 3 günde falan bozulmuştu. Switch emülatörü falan zaten PC'de var. Korsanlar PC'de 1000 kat daha fazla Android'den. Sırf telefonda APK yok diye Jailbreak ben yapmazdım 40 bin liralık telefona.
Jailbreak zaten sırf APK/IPA'lar için yapılmaz.
Telefona yararlı özellikler eklenebiliyor. Telefon ışığını kehribar renginde yapmaktan tutun,
telefonunuzu PC'deki uyku moduna benzer bir duruma alabiliyorsunuz.

Yani. ne gerek var 40 k lık telefona jailbreak atmak sjsjsjsj
Zaten iPhone 13 Pro Max için güncel jailbreak de yok. 🤣
Jailbreak çok olmasa da biraz zahmetli bir iş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı