Android'den iPhone'a WhatsApp yedeği nasıl atılır?

mertdzgn

Decapat
Daha fazla  
Merhaba Android'den iPhone geçtim, WhatsApp mesajlarımı Drive'a yedeklemiştim ancak nasıl iPhone atacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Android ile iPhone arasında böyle bir olay var bak istersen:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Apple'nin kendi uygulaması vardı fakat iPhone kullanmadığım için uygulamanın ismini hatırlayamadım onunla sıkıntısız atabiliyordun.

Merhaba Android'den iPhone geçtim, WhatsApp mesajlarımı Drive'a yedeklemiştim ancak nasıl iPhone atacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

IPhone'yi sıfırlayıp tekrar kurman gerekiyor sanırım. Android mağzasından IOS'a geçiş diye bir uygulama var onun yardımıyla kurulum yapıyorsun, WhatsApp'da taşınmış oluyor.

Android telefona iOSa geçiş uygulamasını kur almak istediğin yedekleri seç. Tercihen ben sadece WhatsApp aldım ve 12gbydı 9saate tamamlandı işlem fotoğraf falan seçmemeni tavsiye ederim. IPhone'u sıfırla ve ilk kurulum ekranında yedek alınacak yer kısmından Android'i seç işlem tamalandıktan sonra WhatsApp'ı yükleyip yedeği kurabiliyorsun. Çok çok çok uzun süren bir işlem haberin olsun telaşlanma buga girdi falan diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı