Çözüldü Android'e Discord nasıl indirilebilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

senur

Femtopat
Daha fazla  
Discord kullanmak istiyorum ama ülkede erişim engeli olduğu için Play Store'dan indiremiyorum. Bir şekilde indirebilmemin yolu var mı?

Hocam bende gözüküyor. Acaba bende farklı durum mu var?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-04-06-15-07-11-383_com.android.vending.jpg
    Screenshot_2025-04-06-15-07-11-383_com.android.vending.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 128
Hocam bende gözüküyor. Acaba bende farklı durum mu var?

Bende böyle hocam.

Linke girince sayfa çok karışık geldi. Direkt aptoide mağazasından indirdim hocam. Teşekkürler.

Aptoide mağazasından indirebilirsiniz.

İndirdim ama kurmada sıkıntı yaşıyorum. :(

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250406-151008_Google Play Store.jpg
    Screenshot_20250406-151008_Google Play Store.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 122
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak bir VPN lazım. DPI bypass aracı kullanıyorsanız olmaz. Bundan sonra F-droid'i F-droid'i indirmemiz lazım. F-droid açılınca arama kısmına Aurora Store yazıyoruz ve indiriyoruz. VPN açıkken Aurora Stora'a girip Discord diye aratıyoruz. En sonunda otomatik indir tuşuna basıyoruz.

Bende böyle hocam.

Linke girince sayfa çok karışık geldi. Direkt aptoide mağazasından indirdim hocam. Teşekkürler.

İndirdim ama kurmada sıkıntı yaşıyorum. :(
Hocam valla yardımım dokunsun diye girdim.
Çözüm çok basit Play storeye ayarlara gidip orada ülke seçeneği var o türkiye diye işaretli olacak onu değiştirin ve tekrar deneyin sonra çıkıp tekrar girip discordu indirin sonra vpn indirin WARP VPN öneriririm.

Hocam vallahi yardımım dokunsun diye girdim.
çözüm çok basit Play Store'ye ayarlara gidip orada ülke seçeneği var o Türkiye diye işaretli olacak onu değiştirin ve tekrar deneyin sonra çıkıp tekrar girip Discord'u indirin sonra VPN indirin WARP VPN öneriririm.

Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim hocam. Hallettim.

Merhaba,

Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz?

Saygılarımızla.
Tabii. Önce Aptoide mağazasını kendi sitesi üzerinden indirdim kurdum. Ardından Aptoide üzerinden Discord'u indirdim ve kurdum. Başta telefonda uygulama olarak görülmesiyle ilgili sorun yaşadım ama bir iki kez daha deneyince sonunda görünür oldu. Ve VPN ile kullanabiliyorum şu an sorunsuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı