Aptoide mağazasından indirebilirsiniz.Discord kullanmak istiyorum ama ülkede erişim engeli olduğu için Play Store'dan indiremiyorum. Bir şekilde indirebilmemin yolu var mı?
Aptoide mağazasından indirebilirsiniz.Discord kullanmak istiyorum ama ülkede erişim engeli olduğu için Play Store'dan indiremiyorum. Bir şekilde indirebilmemin yolu var mı?
Hocam bende gözüküyor. Acaba bende farklı durum mu var?
Aptoide mağazasından indirebilirsiniz.
Hocam valla yardımım dokunsun diye girdim.Bende böyle hocam.
Linke girince sayfa çok karışık geldi. Direkt aptoide mağazasından indirdim hocam. Teşekkürler.
İndirdim ama kurmada sıkıntı yaşıyorum.![]()
Hocam vallahi yardımım dokunsun diye girdim.
çözüm çok basit Play Store'ye ayarlara gidip orada ülke seçeneği var o Türkiye diye işaretli olacak onu değiştirin ve tekrar deneyin sonra çıkıp tekrar girip Discord'u indirin sonra VPN indirin WARP VPN öneriririm.
Tabii. Önce Aptoide mağazasını kendi sitesi üzerinden indirdim kurdum. Ardından Aptoide üzerinden Discord'u indirdim ve kurdum. Başta telefonda uygulama olarak görülmesiyle ilgili sorun yaşadım ama bir iki kez daha deneyince sonunda görünür oldu. Ve VPN ile kullanabiliyorum şu an sorunsuz.Merhaba,
Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz?
Saygılarımızla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.