Android'e geçiş yapmalı mıyım?

Bütçe
4000-7000
A52 4000 TL, XR aksesuarsız 6000 TL, 11 aksesuarsız 7000 TL. Arada 2000 TL'lik fark var. Daha memnun edecekse belki bir şans alabilirim ama sınırlarımı aşırı zorlamış olurum. O sıkıntıya değer mi?

A52 üzmez güzel teknik özelliklere sahip. Ancak IPhone'dan Android'e geçince biraz sıkıntı yaşarsınız. Ancak bütçe arttıracaksanız 11 alın.

Onlar işlemci değil işletim sistemi farkından oluyor yalnız SD888'in rakibi a14.

Elbette öyle ancak A14 SD888'i solluyor. Geekbench'in işletim sistemiyle alakası yok saf gücü ölçüyor. AnTuTu'nun işletim sistemiyle alakası var. Yani şunu demek istiyorum. Kaç yıllık çip tekli çekirdekte tepe model çipi geçiyor. Yani A12 halen kaslı.

XR bütçenin üstünde değil mi? Bir tık eski olsa da rahat 5 yıl ömrü var. A12 bionic boru değil. Halen SD888 kadar güçlü.
Maksimum 3 yıl daha güncelleme alır, güncellemenin kesilmesinin ardından 1 sene daha dayanır. Ardından uygulama sorunları yaşanmaya başlar. Bütçenizi artırıp iPhone 11 almaya bakın.

Son düzenleme:
Hocam iPhone 6S bile olsa iPhone'da kal iPhone al ya da.öğrenci de olsan fark etmez,daha iyi iPhone.
@Shenzhenn androidi çok severim,fırsat gelse Huawei veya xioami ileri seviye alırım veya s21 ama icloudda ise her şeyi ve bir insan düzenini oturtmuşsa iPhone kullanmalı.
@Shenzhenn androidi çok severim,fırsat gelse Huawei veya xioami ileri seviye alırım veya s21 ama icloudda ise her şeyi ve bir insan düzenini oturtmuşsa iPhone kullanmalı.

Son düzenleme:
Valla ilk çıktığından beri kullandığım iPhone 5S sağ olsun beni hala yarı yolda bırakmadı. Nerden baksan 7-8 yıl olacak. Geçen gün elimden fırladı duvara fırladı yere düştü elime aldım baktım daha da sağlamlaşmıştı. Bunu yaşadıktan sonra iPhone güvenim arttı şahsen. Zaten öğrenci olduğunuz için şu anlık ömrün de önemli olduğunu düşünüyorum. Android tarafında ise geçenlerde bir arkadaşım Samsung'un M61 modelini aldı ve memnun. Ekran ve pilide gayet yeterli geleceğini düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı