Çözüldü Android'ler için AdGuard uygulaması güvenilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Unlucky222

Kilopat
Daha fazla  
AdGuard diye bir uygulama gördüm telefonda. Güvenilir mi zararlı mı arkadaşlar kötü görüntülerden (+18) ve reklamlardan korunmak için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Asıl kaynağından indirirseniz güvenli, modlular olmayabilir.

Geçen yıl kasımda ömür boyu lisans aldım, hem telefon hem PC'de kullanıyorum. Kullanan binlerce müşterisi var, güvenli mi derken neyi kastettiniz?

DNS ayarına bunu yazın.
dns.adguard.com
Bedava reklam engeller uygulamaya gerek yok.

DNS ayarına bunu yazın.
dns.adguard.com

Kullanıyorum zaten de mesela örneğin Google da bir yerde gezinirken kötü görüntüler olsun veyahut YouTube'da gezinirken kötü görüntülü videolar olsun engelleyen sansürleyen program yok mudur? AdGuard indirdim de o VPN falan diyordu sildim onu.

Kötü görüntülü video derken onun ayarı vardı yetişkin içeriklerini kapatıyordu Google'da AdGuard eklentilerini ekleyebilirsiniz.

DNS ayarına bunu yazın.
dns.adguard.com
Verdiğiniz yakında işe yaramayacak. Güncel olanı dns.adguard-dns.com olanı. Ayrıca tarayıcı içi reklamları engelleme konusunda pek başarılı değil bunun için adguard uygulaması daha fazla iş yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…