Android'te driver güncelleme

soulfly1453

Centipat
Daha fazla  
Bilgisiyarımı Android'e çevirdim ve formatlanarak kurulum yaptım ama oyunlarda az bir kasma var. Driver günceleyerek çözmeye çalıştım ama driverlerımı güncelleyemedim acaba nasıl guncellerım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam mümkün olduğunu sanmıyorum ama nasıl yüklediniz? Phoneix OS gibi bir sürümle mi yoksa düz Android-X86 imaj dosyasıyla mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodakıyle aynı PC fakat benımkınde 2 GB RAM var.
Hocam mümkün olduğunu sanmıyorum ama nasıl yüklediniz? Phoenix OS gibi bir sürümle mi yoksa düz Android-X86 imaj dosyasıyla mı?

Flashla yaptım videonun aynısı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodakıyle aynı PC fakat benımkınde 2 GB RAM var.

Anladım, Android X86.
Biraz araştırdım ama bir yolu yok sanırsam.
Ayrıca, 2GB RAM ile illa biraz kasma olucak zaten.
Not: açıklamada prime os yazıyor ama değil, prime os çok daha farklı.

Anladım, Android X86.
Biraz araştırdım ama bir yolu yok sanırsam.
Ayrıca, 2 GB RAM ile illa biraz kasma olacak zaten.
Not: Açıklamada Prime OS yazıyor ama değil, Prime OS çok daha farklı.

3 tane link var 1. si flasha yazdırmak için 2. si Android şu an kulladıgım 3.su Prime OS Prime OS kursam mı yoksa şu an bundamı kalsam.

Intel atom N270 işlemçi.
2 GB RAM.
160 ya da 150 GB hardisk olması lazım.
Intel gma 945 ekran kartı.
@soulfly1453 Prime OS biraz daha modern görünüyor. Ben Phoenix OS kurdum (Phoneix OS'tan Birkaç Görüntü) ama hepsi Android-X86 PROjesi altında. Yani senin için çözüm olmaz.
Ve bence sorun senin donanımlarının eski olması olabilir, sistemini tam olarak yazar mısın?

Hocam Clash of Clans oynarken bir binayı taşırken ya da 2 ya da 3 sanıyelık donma yaşıyorum bunu nasıl çözebilirim?
@iloveichigo hocam yardım edebilirmisniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı