Android'te yapılan iOS-iPadOS'ta yapılamayan şeyler

CaucasıanEagle

Decapat
Daha fazla  
Merhaba iPad almayı düşünüyorum ancak Apple ürünlerinde güvenlik gerekçesiyle kısıtlamalar oldugunu okudum. Bir yandanda Android özgürlüktür vs deniyor.
Acaba Android tablette yapabilip Apple tabletlerde yapamayacaklarım nelerdir?

Merhaba iPad almayı düşünüyorum ancak Apple ürünlerinde güvenlik gerekçesiyle kısıtlamalar oldugunu okudum. Bir yandanda Android özgürlüktür vs deniyor.

Mesela score Hero enerji hilesi😀

Bazı oyunlarda crack yapabilirsin Android cihazlarda ama Apple'da bu yok. Galiba internetten dosya indiremiyorsun Apple'da ama çok emin değilim hiç kullanmadım. Online oyunlar ağırlıklı oynarım crack ile işim olmaz diyorsanız kesinlikle Apple tablet almanızı tavsiye ederim.

Bazı oyunlarda crack yapabilirsin Android cihazlarda ama Apple'da bu yok. Galiba internetten dosya indiremiyorsun Apple'da ama çok emin değilim hiç kullanmadım. Online oyunlar ağırlıklı oynarım crack ile işim olmaz diyorsanız kesinlikle Apple tablet almanızı tavsiye ederim.

Crack ile işim olmaz evet ama internetten PDF dosyaları indirebilirim ya da hepimizin girdiği film sitelerinden film izleyebilirim bunları yapabilir mi mesela?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten elbette dosya indirebilirsiniz. iPad'e mağaza dışından uygulama yüklenemiyor. OC ve Cheat Engine tarzı oyun hileleri için zaten Android'te de root erişimi gerekiyor. iPad'de alternatifi olarak jailbreak mümkün. JB ile dışardan da uygulama yükleyebilirsiniz. Aynı root gibi garanti dışı kalır. Ve biraz daha çetrefillidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı