Android'ten IOS'a geçiş izlenimi

60 Hz ekran kabulse iPhone 14, S23 ile neredeye aynı. iOS ya da Android tercihine göre alınacak cihazlar. 13 için aynısını diyemem S22'den üstün ama S23 ile pek de yarışamaz.

Bu arada arkadaşlar şu yönden de bakmak lazım IOS'un arka planda çalışan hizmetleri çok daha fazla ve aktif olarak kullanılıyor. Arka plan hizmetleri kapatıldığında ciddi bir düzelme olduğu söyleniyordu.

Ben bilmem. Günün sonunda kağıt üstündeki verilere değil, günde kaç saat gitmiş bence ona bakmak lazım. O telefon ile dengi bir iPhone kıyasla mesela anlatabildim mi? Şu an iPhone'lar özellikle en azından aldığın fiyata satabildiğin için ve bunun gibi birkaç sebebi olduğu için de tercih edilebiliyor.

iOS arka planda çalışan hizmet bakımından tam tersi Android'e göre daha başarılı. Özellikle Android cihazı kurcalarsan arkada çalışan bir sürü uygulama olacak. Aynı zamanda iOS RAM yönetiminde de daha başarılı. Andorid gibi RAM'de tutmuyor uygulamaları. Sanırım donduruyordu.

iOS arka planda çalışan hizmet bakımından tam tersi Android'e göre daha başarılı. Özellikle Android cihazı kurcalarsan arkada çalışan bir sürü uygulama olacak.
Uygulama değil, hizmet diyorum. IOS’un kendi sunduğu şeyler evet Android’e göre bencede çok daha başarılı ama çok daha fazla pil harcıyor.

Evet, yani bence Pil ve 60hz olayı dışında da Androide göre negatif başka bir yönü yok.
16 pro max ile s24 ultra karsilastirildiginda ciddi bir fark yok aralarinda aslinda, duz seriler ile de duz seri samsung amiral gemileri karsilastirildiginda ciddi bir fark yok bence ama sanirsam gecen gun birisi bir arastirma tarzi bir sey atmisti, dongu sayisinda Samsung ile iPhone'un farklari var gibi gozukuyordu. Batarya konusunda biraz geride ama abartilan kadar kotu de degil gibi duruyor.

Uygulama değil, hizmet diyorum. IOS’un kendi sunduğu şeyler evet Android’e göre bencede çok daha başarılı ama çok daha fazla pil harcıyor.
Hizmetten kastınız ne? Uygulama da bir hizmet sayılır. Uygulama olmasa da Andorid daha ağır. En basit örnek Android üzerinde çalışan bir arayüz daha. Android+One UI. iOS pil konusunda Andorid'e göre de daha başarılı. Daha az mAh değerleriyle aynı ya da daha fazla ekran süresi veriyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hiçbir işe yaramayan o kamera tuşu çok rahatsız edici ve öyle hassas bir tuş değil, doğru düzgün çalışmıyor. Ablamda var oradan biliyorum. iPhone 16 alacağıma 15 alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…