Android'ten IOS'a geçiş izlenimi

Aynı ya da daha fazla ekran süresi veriyor diyorsun sonra neden daha mAh pil yok demen de ilginç.

Aynı ya da daha fazla ekran süresi veriyor diyorsun sonra neden daha mAh pil yok demen de ilginç.
E ben en başında da söyledim. Olay ekran süresi değil yapabilecek kapasite olmasına rağmen yapmamaları ve eleştirilmemeleri. Gerek duymak değil mesele. Kim daha fazla ekran süresini istemez söyler misin?

Kullanıcı deneyimi olarak katılmıyorum, Android telefonumu 2 yıl kullanayım daha stabil kalır ekran süresinde (kronik sorunlu androidleri örnek göstermeyin) ama İphone 2 yılda %50 verim kaybeder.

E ben en başında da söyledim. Olay ekran süresi değil yapabilecek kapasite olmasına rağmen yapmamaları ve eleştirilmemeleri. Gerek duymak değil mesele. Kim daha fazla ekran süresini istemez söyler misin?

Tamam sen fabrikada çalıştın herhalde biliyorsun da konuşuyorsun kusura bakma. Adam koymuyorsa bir bildiği var koskoca Apple affedersin de pilden biraz çalarak mı kâr yapacak, Apple'ın çok paraya ihtiyacı vardı zaten.

Hahahaha. Apple'ın kar oranlarına bakmaya ne dersin? Sence nasıl bu kadar büyüdü? Siz Apple fanları elinize ne verilse kabul ediyorsunuz ya ona gülüyorum. Evet pilden çalarak kar yapacak. Bu şirketler 1 kuruşun bile hesabını yapar yapmasalardı bu hale de gelemezlerdi. E sen açıkla sayın bilgili elma arkadaş neden koymuyorlar? Bildikleri ne? 6.3 inç telefona 5700 mAh sığdıran Vivo'dan daha mı fakir Apple kapasitesi mi yok. Kapasitesi yoksa Apple gözümde çok da önemli bir marka değil. Ha bu arada aynısı Samsung için de geçerli. Kar için kamera sensörünü kaç yıldır aynı tutuyorlar. İkisi de inovasyon yoksulu markalar. Apple'ı anlarım da Samsung'un adı olmasa bu satış rakamlarına ulaşamazdı.
Kullanıcı deneyimi olarak katılmıyorum, Android telefonumu 2 yıl kullanayım daha stabil kalır ekran süresinde (kronik sorunlu androidleri örnek göstermeyin) ama İphone 2 yılda %50 verim kaybeder.
Pil sağlığı olayı Android telefonlar için de geçerli. Sadece veri vermediğinden dikkat çekmiyor.

Sen bayağı biliyorsun ya. En basitinden ne kadar çok mAh pil koyarsan telefon ağırlaşır? Bunun gibi sebepler olabilir. Ayrıca ben sana sohbetin başından beri yok Android'in bilmem nesi demedim herkes istediği şeyi kullanır senle de dalga geçmedim anladığım kadarıyla S24 kullanıyorsun onun da Exynos ile 7 yıl sözü var uzun vade de göreceğiz bakalım ne kadar kasacak falan ben de merak ediyorum. Apple kullanıyorum diye diğer markaları hiçe sayan birisi değilim.

Kasan bir S10 videosu falan var mı? S10'un kastığını söyleyen biri var mı ya da kanıtlar mısın? Exynos neden yavaşlasın söylesene bir de. İşlemciler fiziksel olarak bir zarara uğramıyor kullandıkça. Exynos 990 bile muhtemelen ilk günkü performansını veriyordur. Android 2 yıl sonra kasıyordan Exynos yıllar sonra kasıyora geldiniz yeni kelime üretemiyor musunuz? E hadi ben de sana sorayım. Koskoca Samsung 7 yıllık güncellemeyi Exynos'a veremeyecek de neden kullandı. Fabrikada mı çalıştın?

Bu arada X200 Pro Mini hem 16 Pro'dan daha hafif hem de daha ince. Boyutları da aynı ikisi de 6.3 inç. Başka var mı bahane? Bence olmasın konu kirleniyor.

Ben sana kasacak gibi bir şey söylemedim ne çekemez adamsın. 7 yıl içerisinde performansını merak ediyorum adamlar 7 yıl söz verdi bir bildiği var demek ki anlamında söylemiştim. Ayrıca ben daha pil sağlığını gösteremeyen değişen parça olup olmadığını göstermeyen bir telefon da almam zaten. Apple'da hiç değilse eğer normal bir insandan alırsan verilerin doğru olması çok yüksek ihtimal ona göre telefon alabiliyorsun, adam sana bu özelliği sunmuş. Hani siz androidçiler hep Apple geç bir şey getirdi diye dalga geçiyorsunuz ya yarın bir gün bunlar Samsung'a da gelince Apple kullananlar sizle geçer artık.

Andorid fanboyu degilim. Gercekleri soyluyorum. Ayni seyleri Samsung icin de soyledim. Bana ne Samsung'dan elmadan. Hangisi uygunsa alirim kullanirim S24 sonrasinda da ya da One UI 7 ile bekledigim seyler gelmezse Apple'a gecmeyi de dusunuyorum. Pil sagligini gosteremeyen demissiniz ama pil sagligini gostermiyorlar yetenegi var ama kullanilmiyor. P40 Pro mesela. EMUI 12 ile pil sagligini gostermeye basladi. Samsung cihazlarin pil sagligini da ogrenebiliyorsun ama destege falan baglanman gerek zahmetli is. Pil sagligi gelse de hoplayip ziplamam cok da umurumda degil bir telefonu 3 yildan fazla kullanmam zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…