Arkadaşlar bütçem ortalama 10.000 TL ama 10.000 TL altı olursa daha iyi olur. Bu 2 koltuk arasında kaldım. Birisi zio alınmaz diyor, başka biri andromeda alınmaz diyor. Ne yapsam bilemedim. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Fabric Zio Gaming kumaş oyuncu koltuğu ile rahat ve konforlu oyun serileri sizinle. Kumaş oyuncu koltuğu modelleri ile oyunların hakimi siz olacaksınız.
Exvega da Zio da metal iskelet ve amortisörler class 4 kullanılıyor. Farkları ayaklar zionun ayakları exvegadan daha iyi. Söylediğiniz modellerin hiç birinde benim bahsettiğim senkron mekanizma bulunmuyor. Senkron mekanizma arıyorsanız Hawk future, Exvega Pandora/Astra, xDrive Altay, HP Omen Citadel koltuklarda mevcut.
Hocam yanılıyorsunuz, Zio boru kullanıyor, oturakda çerçeve şeklinde ve içi boş, aslında exvega hariç çoğu firma bunu kullanıyor. Exvega da oturak altı tek parça tahminimce 4mm civarında bir sac var. Hem zio hem exvega kullandım.
Hocam yanılıyorsunuz, zio boru kullanıyor, oturakda çerçeve şeklinde ve içi boş, aslında Exvega hariç çoğu firma bunu kullanıyor. Exvega da oturak altı tek parça tahminimce 4mm civarında bir saç var. Hem zio hem Exvega kullandım.
Hocam yanılıyorsunuz, zio boru kullanıyor, oturakda çerçeve şeklinde ve içi boş, aslında Exvega hariç çoğu firma bunu kullanıyor. Exvega da oturak altı tek parça tahminimce 4mm civarında bir saç var. Hem zio hem Exvega kullandım.
hocam xdrive 15 li ve hawk fab haricinde bilinen markaların modelleri 65 dansite.
Netice olarak zio da güzel, exvegada güzel. sadece exvega bazı konularda daha önde ve iyi.
İlk önce Koltuk almadan önce bazı modeller vardı aklımda. XMAX , Andromeda, Hp , Cougar, Hawk, Razer, Zio. Aklımda sağlam olmaları nedeniyle Hp , Caugar ve Razer vardı ama deri olduğundan dolayı vaz geçtim. Deride çatlama olabilir ve en önemlisi terletir diye. Yoksa oldukça sağlam koltuklar. Bu...