Andromeda Teknoloji Esenyurt sahibinden.com mağduriyeti

Arkadaşımız olayı bayağı bir ayrıntılı anlatmış, hikayede geciktirme, oyalama, yalan beyan, hakaret ve tehdit var. Sizin dediğinizden, bunları yalanlamadığınızı sadece kartın test edildiğini ve arızanın sizinle bir ilgisi olmadığını söylüyorsunuz. Kartın test edildiği sırada kamera görüntüleri olması sizi hangi konuda haklı çıkartıyor anlayamadım? Sonuçta verdiğiniz bir kart 10 gün sonra bozulmuş ve kartın garantili olduğunu iddia etmişsiniz, ki arkadaşımız da bu yüzden almış. Eğer dediği gibi ses kayıtları varsa ve bunun içinde hele de hakaret ve tehdit varsa, ben gerçekten şuan da neyi savunduğunuzu anlamadım.

Mütahitten sonra en çok yapılan ve dolandırıcılık ya da bir şekilde kazıklamanın kol gezdiği 2. meslek olan galericiliği seçmeniz de orjinal bir hareket olmuş.

Bugün itibari ile mağduriyetim ilgili satıcı tarafından giderilmiş, ürün iade alınmıştır. Emeği geçen herkese, takip edenlere, destek verenlere sonsuz teşekkür ederim. Yaşanılan bu olay için çok üzgünüm ve böyle şeylerin yaşanmamasını temenni ederim.

Bugün itibari ile mağduriyetim ilgili satıcı tarafından giderilmiş, ürün iade alınmıştır. Emeği geçen herkese, takip edenlere, destek verenlere sonsuz teşekkür ederim. Yaşanılan bu olay için çok üzgünüm ve böyle şeylerin yaşanmamasını temenni ederim.

Son düzenleme:

GAME CENTRAL

Geçmiş olsun. Mağduriyet giderildiğine göre konunun silinmesi için rapor et hocam iki taraf için daha iyi.

Yine isim değiştirmişler;

Eski kullandığı isimler;

GAMİNG TÜRKİYE

andromeda teknoloji

gamer central

vogue gaming market

Gamer world

OYUNCU DÜNYASI

GAMİNG TÜRKİYE

Eksen Bilişim

Yeni ismi "VENTUS BİLGİSAYAR" bilginiz olsun.

Son düzenleme:

Şimdi de Aero bilgisayar sanırım. Yazık ya az daha alışveriş yapacaktım iyi ki bakmışım buraya.

Şimdi de Aero bilgisayar sanırım. Yazık ya az daha alışveriş yapacaktım iyi ki bakmışım buraya.

O kadar mağduriyete sebep olmuş üstüne 11 defa isim değiştirmiş ve halen ticarete devam ediyor ancak hiçbir yaptırım yok, ondan sonra failed state deyince bazılarının zoruna gidiyor.

Hepsiburada ve trendyol ismi TRGaming adı altında satış yapmaktadır.

Hepsiburada ve Trendyol ismi TRGaming adı altında satış yapmaktadır.

Benim bu ülkeden ümidin kalmadı, adalat yok, Allah korkusu yok, kim kimi kopartırsa, kimin gücü kime yetiyorsa insanları eziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…