Anestezi teknikerliği nasıl bir meslektir?

oblomovv

Decapat
Katılım
6 Eylül 2021
Mesajlar
834
Makaleler
1
İş imkanını falan geçtim sadece nasıl bir iş olduğunu merak ediyorum. Yani çalışma ortamı, koşulları, zorlukları vs neler?

Psikoloji bitirdim. TYT'den de anesteziye girecek kadar puan aldım galiba ayrıca 4 yıllık bitirdiğim için anesteziden atanamam bunu da biliyorum belki özelde çalışırım diye düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende Anestezi düşünüyorum, devlet de ataması çok az özelde nasıl bilmiyorum, ancak çoğu sağlık koşulunda anesteziye ihtiyaç var, çalışması Türkiye'de sağlık çalışanlarının nasıl zorluk çektiğini biliyoruzdur o yüzden pek yorum yapmayacağım, mesleğe gelirsek damar yolu açıyorsun ve anestezi uyguluyorsun, hasta uyanana kadar senin sorumluluğunda diye biliyorum, ancak bana sorarsanız 2 yıllık olup'da en prestijli olan sağlık bölümü anestezidir.
 
Hocam bende anestezi düşünüyorum, devlet de ataması çok az özelde nasıl bilmiyorum, ancak çoğu sağlık koşulunda anesteziye ihtiyaç var, çalışması Türkiye'de sağlık çalışanlarının nasıl zorluk çektiğini biliyoruzdur o yüzden pek yorum yapmayacağım, mesleğe gelirsek damar yolu açıyorsun ve anestezi uyguluyorsun, hasta uyanana kadar senin sorumluluğunda diye biliyorum, ancak bana sorarsanız 2 yıllık Olup'da en prestijli olan sağlık bölümü anestezidir.

Antesteziyi uygulayan biz değilizdir ya anestezi doktoru var ayrı diye biliyorum. Yani o ayarlıyor dozunu vs galiba.
 

Geri
Yukarı