Angry Birds Epic neden kaldırıldı?

Arkadaşlar iOS ve Android'de yok. Neden kalktığını bilen varsa kaynak veya yazabilir mi?

Kaldırılmadı, sadece gizlediler oyunları.
Rovio nedense çoğu eski oyunu kaldırdı nedensizce. Bende nostalji yapayım diye ilk angry birds oyununu indirecektim, baktım yok.

İndirme geçmişi üzerinden indiriliyor sadece. Rovio markette aramalarda engelledi.

Ben Play Store'da buldum ama bu öge ülkenizde kullanılamıyor diyor. Zaten online olarak oynanan arenayi kapatmışlar. Etkinlikler gelmeyecekmis zaten. Oyunu bitirdiler, oynanmaz daha.

Muhtemelen yeni bir adım atmak istediler.
Ya dostlarım ne bileyim bu oyun benim için büyük bir servetti üzüldüm moralim bozuldu ilk oynadığım oyun serisi de angry birds babaannem öldüğünde bu kadar üzülmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün güzel Angry Birds oyunları Play Store'dan gitti saçma sapan Angry Birds Blast eklemişler.
Play Store'a Angry Birds Blast'ı ekleyeceklerine Angry Birds Epic RPG, Angry Birds GO,
Angry Birds Seasons,
Angry Birds Journey, Angry Birds Star Wars, Angry Birds Space, Angry birds Classic ekleyebilirler umarım 2022 yılında eski Angry Birds oyunlarını geri getirelim diye kampanya yaparlar.

Neredeyse tüm güzel Angry Birds oyunları gidiyor. Eğer daha önce indirdiysen indirilenlerden indirebilirsin. Ben bilgisayara indiriyorum. PC de daha rahat bence.

Rovio eski oyunların yine geleceğini söyledi. İsterseniz rovionun sitesine bakın ama gerçekten geliyo dedi gelenler:
angry birds go! Angry birds space angry birds Journey
Angry birds Seazons angry birds classic
(sadece amerikan geldi bu oyunlar)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı