oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.015 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Aralık 2020 #1 Son günlerde Angular öğreniyorum ama benim öğrenme şeklim oturup kurs izlemek değil. Direkt proje yapmaya başlayıp yaptıkça öğreniyorum. Bu yüzden Angular'ın bütün özelliklerini kullanabileceğim bir proje fikri lazım. Yanıtlarınızı beklerim...
Son günlerde Angular öğreniyorum ama benim öğrenme şeklim oturup kurs izlemek değil. Direkt proje yapmaya başlayıp yaptıkça öğreniyorum. Bu yüzden Angular'ın bütün özelliklerini kullanabileceğim bir proje fikri lazım. Yanıtlarınızı beklerim...
Netluckie Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 162 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #2 Sanırım admin paneli bu noktada hem teknik hem teorik olarak çok yönlü bir deneyim katacaktır.
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.015 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Aralık 2020 #3 Netluckie dedi: Sanırım admin paneli bu noktada hem teknik hem teorik olarak çok yönlü bir deneyim katacaktır. Genişletmek için tıkla... Admin paneli yapmayı düşünüyordum artık senin de bunu söylemenle kesin olarak yapacağım.
Netluckie dedi: Sanırım admin paneli bu noktada hem teknik hem teorik olarak çok yönlü bir deneyim katacaktır. Genişletmek için tıkla... Admin paneli yapmayı düşünüyordum artık senin de bunu söylemenle kesin olarak yapacağım.