Ani CPU kullanımı düşüşleri

• Konuyu başlatan taj
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.135

taj

Decapat
Daha fazla  
Birkaç hafta önce laptopuma format attım. Formattan önce böyle bir sorun yoktu fakat formattan sonra ani FPS düşüşleri yaşamaya başladım. Isınmadan dolayı olabileceğini düşündüm fakat öyle değil. Normalde oyunda 80-90 FPS alırken birkaç saniyeliğine FPS 10-15 civarlarına düşüyor. CPU kullanımı düştüğü için FPS düşüyor. Isınmadan kaynaklı değil ayrıca virüs araması da yaptım böyle bir şey de çıkmadı. Eğer işlemciyi sabitlersem düzelir diye düşündüm bunun için ne kullanmalıyım ya da bu sorun nasıl düzelir?

Windows 10 kurulu ise, Windows Update > isteğe bağlı > sürücü güncelleştirmelerinde bulunan her şeyi indirin

donanım artırmalı gpu açın ve oyunlarını yüksek performansa ekle

Güç seçeneklerinden ayarı "yüksek performans"a getirin. Pilde mi oyun oynuyorsunuz yoksa prize bağlıyken mi?

Windows 10 kurulu ise, Windows Update > isteğe bağlı > sürücü güncelleştirmelerinde bulunan her şeyi indirin.

Donanım artırmalı GPU açın ve oyunlarını yüksek performansa ekle.

Bütün sürücüleri güncellemiştim zaten. Sorun düzelmemişti. Yüksek performansa aldım 10 dakika denedim sadece bir kere oldu. Dengelideyken 2-3 dakikada bir oluyordu.
Güç seçeneklerinden ayarı "yüksek performans"a getirin. Pilde mi oyun oynuyorsunuz yoksa prize bağlıyken mi?

Sorunun olma süresi uzadı 2 3 dakikada bir oluyorken 10 dakikada sadece bir kere oldu. Ayrıca prize bağlı oynuyorum.
Güç seçeneklerinden yüksek performansa almayı dener misin?

Sorunun olma süresi uzadı 2 3 dakikada bir oluyorken 10 dakikada sadece bir kere oldu. Daha sonra olursa tekrar bir konu açarım o yüzden şu anlık konu kapatılsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı