Ani Fiş çekimi sonrası bilgisayarda yavaşlama?

Öncelikle, ani fiş çekimi bilgisayara kısa vadede zarar vermez fakat sürekli olursa uzun vadede psu başta olmak üzere diğer parçalara zarar verir.
Yavaşlamanın ondan olacağını zannetmiyorum fakat fanlar çalışıyor mu bakabilirmisin ?

Fanlar çalışıyor. Bu ilk oldu bilgisayarı alalı. Sorun çözüldü fakat Minecraft çalışmıyor şimdide :(. Açılıyor Minecraft yazısı yazıyor,kapanıyor :(.

Serverin 1.'siydim ip yedeklemedimde ne yapıcam yardım edin :(.

Çok aşırı bir kasma varsa, hard diskte problem olabilir. Başıma geldi, olmaz olmaz bir zaman sonra olur. Ani elektrik kesintisinde Ya da darbe aldıysa.

Arkadaşlar sorun çözüldü. HDD kullanıyorum ve Allahtan bir şey olmamış. Kapatıp açinca düzeldi açıkken yavaşlığı. Şimdi açılırken oluyor.
11 sn. iken şimdi 15 16 sn. çıktı.
HDD tune de bi sıkıntı çıkmadı.

Elektrik kesintisinden sonra Windows'un yavaş açılmasından bahsediyorsan bu normal. Bu durumda Win 8.1 Fast Boot yapamaz. Windows 7 de biraz daha yavaş açılır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı