Çözüm Ani FPS düşüşü

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar, bu sorunu ben de yaşıyordum, biraz araştırma yaparak çözdüm sorunu. Arkadaşlar güç planı seçeneklerinde yüksek performansı seçin sadece. Bu kadar basit ebn fanın seis çok fazla diye başka bir ayara almıştım o yüzden bu sorunla karşılaştım. Siz de dediğimi yaparsanız olur olmazsa Malwarebytes adında virüs temizleme programını kullanın. Virüs vardır büyük ihtimalle ama ilk dediğimi yaptığınızda büyük ihtimalle olur.

Bunu bilmeyen yok zaten? Ayrıca ani FPS düşüşünü tam engellediği söylenemez, önemli olan oynanan oyun veya programın gereksinimlerini karşılaması. Mesela 16 GB RAM isteyen bir oyunu 8 GB RAM ile oynuyor isen ne yaparsan yap ani FPS düşüş ve drop sorunlarını engelleyemezsin. Yani kısaca yazınız çözüm falan değil.

Bunu bilmeyeni vuruyorlar diye biliyorum ama benim anlamadığım şey AMD seçenekleri hangisini seçmeliyim?

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2020-10-07 210409.png
    Ek Açıklama 2020-10-07 210409.png
    11,7 KB · Görüntüleme: 56
Bunu bilmeyen yok zaten? Ayrıca ani FPS düşüşünü tam engellediği söylenemez, önemli olan oynanan oyun veya programın gereksinimlerini karşılaması. Mesela 16 GB RAM isteyen bir oyunu 8 GB RAM ile oynuyor isen ne yaparsan yap ani FPS düşüş ve drop sorunlarını engelleyemezsin. Yani kısaca yazınız çözüm falan değil.
Masaüstü bilgisayarlar için bu ayar ne kadar önemli. Dengeli seçiliyken işlemci kullanımı %1 ve 0.81GHz oluyor. Yüksek performansa alınca %2 ve 3.36GHz oluyor. Hangisi seçmem daha uygun olur? @Silinen üye @Motionless IN White

Bunu bilmeyeni vuruyorlar diye biliyorum ama benim anlamadığım şey AMD seçenekleri hangisini seçmeliyim?
Ryzen High Performance seçmeniz daha uygun olur.
Masaüstü bilgisayarlar için bu ayar ne kadar önemli. Dengeli seçiliyken işlemci kullanımı %1 ve 0.81GHz oluyor. Yüksek performansa alınca %2 ve 3.36GHz oluyor. Hangisi seçmem daha uygun olur? @Silinen üye @Motionless IN White
Yüksek performans işlemcinizden daha verim almanızı sağlar. AMD ise High Performance olanı seçebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı