Aniden ekranı kararan iPhone 6

C:\kerem

Megapat
Yer
Ev
Daha fazla  
Telefon anneme ait, bana kediler için internet üzerinden mama bakarken ekranın kararmaya başladığını söyledi. "Siteye girdim diye oldu kesin" diyerek kendini suçluyor fakat sadece siteye giriş yaparak böyle bir şey olmasının mümkün olduğunu sanmıyorum. Ekranın kararışına 1 saniye kadar tanık oldum, karardığını göstermek için bana getiriyordu. Şu an telefonun ekranı parlıyor yani açık fakat görüntü yok ve dokunmatik işlevler de çalışmıyor, ayrıca cihaz ısınmış. Neden olmuş olabilir böyle bir şey?

Sıcak havalardan olmuş olabilir ya da otomatik parlaklık yapmış olabilir. Bir siteden donanımsal bir zarar geleceğini hiç sanmıyorum muhtemelen site bir anlık bildirim göstermek için kararmıştır.

Otomatik parlaklık olabilir. Ayrıca telefon çok ısınırsa, iphone yazılımı otomatik olarak parlaklığı %50'ye düşürür fakat ayarlarda %100 parlaklıkta gibi görünür.
Ayrıca iPhone 6'ya virüs zor bulaşır. Anca takvim virüsü bulaşır. O da hemen temizlenir kolayca. Siteye girmeyle virüs bulaşmaz.

Ayrıca telefon çok ısınırsa, iphone yazılımı otomatik olarak parlaklığı %50'ye düşürür fakat ayarlarda %100 parlaklıkta gibi görünür.

İlginçmiş, hiç yaşamadım ama güzel düşünülmüş bence. Telefonu hep en yüksek parlaklıkta kullanan kullanıcıların telefonunu genellikle gözlemlediğimde sıcak görüyordum.

İlginçmiş, hiç yaşamadım ama güzel düşünülmüş bence. Telefonu hep en yüksek parlaklıkta kullanan kullanıcıların telefonunu genellikle gözlemlediğimde sıcak görüyordum.

Özellikle iPhone 6 arka plakası alüminyum olmasına rağmen çok ısınır. Alüminyum olmasa kullanan kişinin elini yakacak derece ısınır. Bu ısınma genellikle parlaklığa bağlı olup, düşük güç moduna geçildiğinde de ısı düşüşü görülür. Ama en iyisi parlaklığı %60'ta tutmaktır. Diğer türlü üstünde sucuk pişirirsiniz.

Parlaklığı yüksek kullanıyor. İlk önce kararmış bir anda. Ekranın açık olduğu belli ancak görüntü yok. Şu an kullanılamayacak şekilde duruyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı