Aniden yükselip alçalan ping sorunu

Resurrectioner

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Benim 3 haftadır süregelen bir ping sorunum var. Başlarda bu sorun sadece öğlenleri olmaktaydı fakat son bir haftadır günün her vaktine yayılmaya başladı ve gerçekten can sıkıcı. Ben LoL oyuncusuyum ve bu oyunda beni çok zora sokuyor son 3 haftadır düzgün oyunumu hatırlamıyorum.

Riot destek ile dün iletişime geçtim şu anlık bir sonuç yok. TTNET müşteri hizmetlerini aradığımda 'Ping bizden kaynaklı bir şey değil oyun serverleriniz ile iletişime geçin.' mesajı alıyoruz... Bana bi yardım edin lütfen. Her şeyi denedim fakat bu anlık ping artışını bir türlü geçiremedim.

64'te sabit dururken birden 259 400 700 1000 1100 yapıyor 3 sn falan öyle kalıyor sonra yine düşüyor. 5 sn sonra yine aynı şekilde. Bana bi yardım edin istediğiniz her şeyi atarım buraya değerler vs.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır,kablolu. Neyseki bugün oyun içi ping değerim hiç yükselmedi. 60-100 arasındaydı. Oyuna güncelleme geldi belkide ondan :) Şimdide delay sorunum var bunu nasıl halledicez bakalım...

Şuandada oyunda ping yok ama geç tepki veriyor yani delay. Bunda bana yardımcı olabilecek varmı? Sabahta hızımı speedtest.com'da 0.01 görmüştüm ve cmd ekranında sürekli Request Timed Out yazısını görüyordum şuan öyle değil.

Çoğu kişide bu aralar internet hızı olarak sorun var. Kendiliğinden düzelecektir. Bu arada eğer Windows 10 kullanıyorsanız arkaplanda güncelleme indirmiş olabilir. Benim de başıma gelen bir olaydır.

Oyunda delay sorunu bu hız sorunundan kaynaklı sanırım. Zor yazıyorum şuan , sayfayı zor yüklüyor.. Daha sonra dönüş yapacağım.

Hız sorunu düzeldi fakat hala ping ve delay sorunum var...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı