Animasyon denemesi 2

Ben bayıldım. Özellikle de evleneceği kadına bakıp kadının verdiği tepkide koptum. Ellerinize sağlık.😉

Amatörsün ama olmamış. Ağız haraketleri VS. yok. Aykut Elmasın Vine alınmış ama animasyonlar inanılmaz katı. Sanki Paintten çizdikden sonra sahneleri Video uygulaması ile sırayla birleştirmişsin gibi duruyor. Adobe Animate kullanıyorsan tavsiyem önce İllustrator ve ya Photoshop öğrenmen. Çizimini geliştirdikden sonra Animate kolay gelir...

Amatörsün ama olmamış. Ağız haraketleri VS. yok. Aykut Elmasın Vine alınmış ama animasyonlar inanılmaz katı. Sanki Paintten çizdikden sonra sahneleri Video uygulaması ile sırayla birleştirmişsin gibi duruyor. Adobe Animate kullanıyorsan tavsiyem önce İllustrator ve ya Photoshop öğrenmen. Çizimini geliştirdikden sonra Animate kolay gelir...
Evet paintten çizip video uygulamasıyla birleştirdim. Sizin için demesi kolay şunu indir böyle yap demek. Bilgisayarım çöp benim.

Evet paintten çizip video uygulamasıyla birleştirdim. Sizin için demesi kolay şunu indir böyle yap demek. Bilgisayarım çöp benim.
Sistemini belirtirsen tavsiyeler yapabilirim. Bahsettiğim programlar 4 GB gibi sistemlerde rahat çalışabiliyor. Ayrıca Video ve Photoshop(Çizim dahil) editörlüğü yapıyorum ve durumunu anlıyorum. Bunlara alışması zaman ister ama eninde sonunda ustalaşırsın. Seni rencide etmek için yazmadım sadece eleştiri yaptım.''Yaw çok güzel olmuş'' demek seni ileriye itmez. Umarım ilerdide tanınan animatörlerden biri olursun :).

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı