Animasyon nasıl yapilir?

SECBEGENAL

Picopat
Ornek:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dakika: 10:40
Ne tur programlar kullanilmali?

Adobe Animate CC kullanabilirsin. Kolay bir şey istiyorsan Movavi Video Editör. Fakat ikisi de paralı.

Bu çok basit bunu yapabilmek için iyi bir bilgisayara sahip olman gerekiyor! Şaka bir yana orta segment olursa işini görür after effect veya basit bir program ile rahat yapabilirsin ama benim önerim after effect kullanman, çizim içinde adobe illustrator işini görür.

Bu çok basit bunu yapabilmek için iyi bir bilgisayara sahip olman gerekiyor! Şaka bir yana orta segment olursa işini görür after effect veya basit bir program ile rahat yapabilirsin ama benim önerim after effect kullanman.
I3 8100 16 GB RAM
Harici ekran karti yok. Yetecektir diye dusunuyorum.

Ucretsiz ne onerirsiniz?
Yani hem cizimi yapayim hem de animasyonunu tek programda yapayim.
Hocam Movavi kullanıyorum ben çizim olmuyor diye biliyorum fakat Adobe Photoshop CS6 indirebilirsin çizim için, ücretsiz bir video düzenleme programı bilmiyorum maalesef.

Dahili yetecektir. 3D animasyon degil nihayetinde. Tesekkur ederim.
ADOBE_AFTER_EFFECTS_2020-CRACK
3D olması ile alakalı değil after effecktte edit yaparken videoyu bir kere işlemiyor her işlemden sonra işliyor ve izlediğinizde baştan işliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…