SECBEGENAL
Picopat
Ornek:
Dakika: 10:40
Ne tur programlar kullanilmali?
Dakika: 10:40
Ne tur programlar kullanilmali?
Ucretsiz ne onerirsiniz?Adobe Animate CC kullanabilirsin. Kolay bir şey istiyorsan Movavi Video Editör. Fakat ikisi de paralı.
I3 8100 16 GB RAMBu çok basit bunu yapabilmek için iyi bir bilgisayara sahip olman gerekiyor! Şaka bir yana orta segment olursa işini görür after effect veya basit bir program ile rahat yapabilirsin ama benim önerim after effect kullanman.
Hocam Movavi kullanıyorum ben çizim olmuyor diye biliyorum fakat Adobe Photoshop CS6 indirebilirsin çizim için, ücretsiz bir video düzenleme programı bilmiyorum maalesef.Ucretsiz ne onerirsiniz?
Yani hem cizimi yapayim hem de animasyonunu tek programda yapayim.
Cihazın güzelde bu animasyon için ekran kartını bilemiyorum.I3 8100 16 GB RAM
Harici ekran karti yok. Yetecektir diye dusunuyorum.
Dahili yetecektir. 3D animasyon degil nihayetinde. Tesekkur ederim.Cihazın güzelde bu animasyon için ekran kartını bilemiyorum.
3D olması ile alakalı değil after effecktte edit yaparken videoyu bir kere işlemiyor her işlemden sonra işliyor ve izlediğinizde baştan işliyor.Dahili yetecektir. 3D animasyon degil nihayetinde. Tesekkur ederim.
ADOBE_AFTER_EFFECTS_2020-CRACK
Iste onu CPU yapiyor.3D olması ile alakalı değil after effecktte edit yaparken videoyu bir kere işlemiyor her işlemden sonra işliyor ve izlediğinizde baştan işliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.