Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
After Effects'in edit programı olduğunu düşünmen çok yanlış olmuş bahsettiğin Premiere'dir. After Effects'de 2D animasyon için bir özellik var. Hatta artık 3d objeleri import etmedede ilerliyor.
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
After Effects'in edit programı olduğunu düşünmen çok yanlış olmuş bahsettiğin Premiere'dir. After Effects'de 2D animasyon için bir özellik var. Hatta artık 3D objeleri import etmedede ilerliyor.
Biliyorum fakat başlıkta animasyon yazınca aklıma Blender ve cinema 4D geldi ben animasyonumu bu iki programda yapıp oradan After Effects'e atardım Twixtor RSMB Twitch Sapphire gibi pluginlerlede videoyu daha kaliteli hale getirirdim.
Cevaplarınız için teşekkürler. Moderatörlerin haksız yere attıkları 1 aylık ban yüzünden ifade bırakamıyorum.
Bahsettiğim animasyonlar aşırı profesyonel olmayacak. Mesela bu animasyon gibi. Basit, sade ve akıcı olması önemli. Hangi programı kullanmalıyım bunun için?
Bahsettiğim animasyonlar aşırı profesyonel olmayacak. Mesela bu animasyon gibi. Basit, sade ve akıcı olması önemli. Hangi programı kullanmalıyım bunun için?