Anime fotoğrafı tatlı mı?

Bu "yuri" fotoğrafı tatlı mı?

  • Evet (erkeğim)

  • Hayır(erkeğim)

  • Evet (kadınım)

  • Hayır (kadınım)

  • Evet (diğer)

  • Hayır (diğer)


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sıkıldım artık şu animelerden. Sıktınız! Tatlı da değil. Rezalet. Forumu cidden ben de bırakacağım böyle giderse. Gözümüze sokmayın şu çirkin çizimleri.
tatlı değil.

Kapı orada seni zorla tutmuyoruz hadi çek git.

Triplere bak arkadaş sen ve senin gibiler sıktı asıl. Benim zevkime benim sevdiğim şeylere karışamazsın istemiyorsan git göz ardı et. Senin gözüne sokmayacaksak çirkin çizimleri, sen de çirkin animasyonlarını bizim gözümüze sokma.

Cidden yeter ha istemiyorsanız yürüyün gidin bakmayın arkadaş çok mu zor. Göz ardı et engelle maadem bu kadar karşısın. Ben senin saçma yazılarını görmek zorunda değilim.

Hadi git bırak bekliyorum burada senin bırakmanı.
 
UwU. Iki arkadaşın birbirleriyle vakit geçirmesi haricinde bir şey göremiyorum. Lezbiyenlik vs. bunun çok ötesinde ve zaten öyle olsa bile Technopat Sosyal'den uzun bir tatil almak gerekirdi ki konu hala açık. "Kültürlü" içeriklere karşı değilim. Toplumsal oluşan bu seks tabusu yüzünden gayet normal olan şeylerden uzaklaşmaya ve utanmaya başladık.
 
Son düzenleme:
Değil hatta her yerde görüyorum animeyi sıkmaya başladı.
 
Sıkıldım artık şu animelerden. Sıktınız! Tatlı da değil. Rezalet. Forumu cidden ben de bırakacağım böyle giderse. Gözümüze sokmayın şu çirkin çizimleri.
Tatlı değil.
Sende animasyon yapıyorsun ama bu çizimlere çirkin diyorsun. Enteresan.
Bence de tatlı değil, bunu birisinin fotoğrafında görsem 'ağır ergen' derim geçerim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı