B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 14 Mayıs 2021 #21 Anime izlemeyi dizi/film izlemek gibi düşünün. Eğer onların saçma olduğunu düşünüyorsanız bunun da saçma olduğunu düşünürsünüz. Ha sırf kitlesine tepkiniz var diye animeye saçma derseniz bu cahilliktir. Ki ben burada bunu görüyorum gibi birazcık.
Anime izlemeyi dizi/film izlemek gibi düşünün. Eğer onların saçma olduğunu düşünüyorsanız bunun da saçma olduğunu düşünürsünüz. Ha sırf kitlesine tepkiniz var diye animeye saçma derseniz bu cahilliktir. Ki ben burada bunu görüyorum gibi birazcık.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #22 Oturup Türk dizisi izlemekten daha mantıklı olduğu kesin.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 14 Mayıs 2021 #23 Arda_Animations dedi: Neden saçma olsun? Sırf çekiciliği için mi izleyeceğiz? Güzel kafaymış. Genişletmek için tıkla... Neyse ben hala "(!)" koymayacağım.
Arda_Animations dedi: Neden saçma olsun? Sırf çekiciliği için mi izleyeceğiz? Güzel kafaymış. Genişletmek için tıkla... Neyse ben hala "(!)" koymayacağım.
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #24 Neden saçma olsun? Saçma bulan insanlar oyun, film, dizi gibi aktiviteler yapıyor değil mi? O zaman bütün zaman geçirmelik aktiviteler saçma ve zaman kaybı.
Neden saçma olsun? Saçma bulan insanlar oyun, film, dizi gibi aktiviteler yapıyor değil mi? O zaman bütün zaman geçirmelik aktiviteler saçma ve zaman kaybı.
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 14 Mayıs 2021 #25 Hayır saçma değil. Bir film gibi buda izlenir. İster izlersin ister izlemezsin. Ama zero two simpleyenin....
Hayır saçma değil. Bir film gibi buda izlenir. İster izlersin ister izlemezsin. Ama zero two simpleyenin....
Arda_Animations Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 2.200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #26 SSDKullaniyorum dedi: Neyse ben hala "(!)" koymayacağım. Genişletmek için tıkla... Oh... Pardon
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #27 BalikŞuşişi dedi: Ha sırf kitlesine tepkiniz var diye animeye saçma derseniz bu cahilliktir. Ki ben burada bunu görüyorum gibi birazcık. Genişletmek için tıkla... İşte insanlar bunu anlamıyor.
BalikŞuşişi dedi: Ha sırf kitlesine tepkiniz var diye animeye saçma derseniz bu cahilliktir. Ki ben burada bunu görüyorum gibi birazcık. Genişletmek için tıkla... İşte insanlar bunu anlamıyor.
Bevkay Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 597 Yer Mozambik Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #28 Bence zevk meselesi. Dozunda aşırı fanatiklik yapılmadığı sürece izlenebilir. Ben bile çok övülen animeleri izlediğim oluyor.
Bence zevk meselesi. Dozunda aşırı fanatiklik yapılmadığı sürece izlenebilir. Ben bile çok övülen animeleri izlediğim oluyor.
3 364485 Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.984 Makaleler 13 Çözümler 19 14 Mayıs 2021 #29 Penetrator God dedi: Oturup Türk dizisi izlemekten daha mantıklı olduğu kesin. Genişletmek için tıkla... Aradığım yorum.
Penetrator God dedi: Oturup Türk dizisi izlemekten daha mantıklı olduğu kesin. Genişletmek için tıkla... Aradığım yorum.
halimoo Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #30 Animecilere saygım var ama koreli grupların fangirllerinden irite olduğum kadar az şeyden irite oldum
Animecilere saygım var ama koreli grupların fangirllerinden irite olduğum kadar az şeyden irite oldum