Anime izlemeli miyim?

Hocam ben dahil çok animeci Naruto ile başlamıştır, Naruto öneririm. ( ilk animenize göre biraz uzun gelecek ama Filler bölümler hariç izlediğim 1 dakikasından bile pişman değilim, etkileyici bir anime. )
 
Canım çok sıkılıyor. Güzel film de yok televizyonda (cartoon network falan) eski filmleri izlesem de eski tadı vermiyor. Anime izlemek istiyorum içinde cinsellik bulunmayan güzel bir anime önerir misiniz? Fazla kan, cinsellik bulunmasın rahatsız oluyorum. İlk animem televizyonda gelen doreamon falan hariç.

Hentai izle. Anime boş iş.
 
Anime seveceksin illa diye bir şey yok dostum, Hoşuna gidiyorsa izle gitmiyorsa salla geç.
Anime deyince hemen aot diyorlar, ama benim için Anime'nin asıl olayı japon kültürünü çizgi film ile birleştirilmesi, Bu tarz animeler daha çok batı çizgi filmi kafasında oluyor. Çok anime izleyenler dediğimi anlayacaktır, o yüzden anime izlemek istiyorsan, daha japon çizgi film kültürünü hissetmen lazım, o yüzden sana önerim, NHK ni Yōkoso! izlemen olacak.
 
Anlamlı ve biraz da fantastik arıyorsan Another, Boku dake ga Inai Machi, Fumetsu no Anata; savaş dram arıyorsan 86; bulmaca, katil tarzı arıyorsan danganronpa, Darwins Game; Şeytan, savaşçı, komedi arıyorsan Kimetsu no Yaiba... Var da var yani bu dediklerimin hiçbirinde cinsellik yok ve kaliteli yapımlar. Olurda beğenirsen benim kütüphanede çok var bunun gibi yazarım sana.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı