Anime karakterlerine aşık olmak anormal mi?

Sırf onun için 3.ye başlayacağım animeye. Karakter çok güzel yazılmış yav.

Sinirim bozulmuştu anime bittikten sonra. Devamı geldi mi yoksa hala yarıda kesilmiş bir şekilde mi duruyor?

Ben karakterlere aşık olmuyorum sadece arada çok büyük bir duygusal bağ kuruyorum.
Özellikle Ero-sennin kendini feda edince hüngür hüngür ağlamış ve depresyona girmiştim. Itachi öldüğünde uzun bir süre etkisinden çıkamamıştım.
Ben Chiyo-baa ölünce biraz ağlayasım gelmişti. Birde 4. Savaş'tan sonra Minato yok olurken ağlayasım gelmişti ama ağlamamıştım. :D

Ben Chiyo-baa ölünce biraz ağlayasım gelmişti. Birde 4. Savaş'tan sonra Minato yok olurken ağlayasım gelmişti ama ağlamamıştım. :D
Minato en sevdiğim karakterdi.
Ölünce bir şey hissetmeyeceğim aksine mutlu olacağım tek karater Sakura'ydı galiba. 🤣

Minato en sevdiğim karakterdi.
Ölünce bir şey hissetmeyeceğim aksine mutlu olacağım tek karater Sakura'ydı galiba. 🤣

Sakura'yı ben çok şey yapmıyorum benim sevdiğim karakter kişiliği dışında. Yahu seni öldürmek isteyen birisinin peşinden daha niye koşarsın anlamıyorum. Benim Danzo ölünce içim rahatlamıştı.

Sinirim bozulmuştu anime bittikten sonra. Devamı geldi mi yoksa hala yarıda kesilmiş bir şekilde mi duruyor?
Bana yarıda kesilmiş hissi vermedi niyeyse.

Finalde Astolfo'nun hayatta kalması ve o çakma insanla kutsal kâseye erişmesi beni tatmin etti Kırmızı Saber'in ölümü üzse de.

Asuka tam evlenilecek bir tip valla.
OXppHuTAPh7Dq6GVsz30JJgE9kHP2pzlFZJ-YaeMOWs.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı