Anime karakterlerine aşık olmak anormal mi?

Rokka no Yuusha'dan bahsediyor bence O da maalesef yarım kalmıştı. Devam sezonu çıkar mı çıkmaz mı, hiçbir bilgi yok.
Maalesef o yarım kaldı. Çok içimde kalmıştı... Mangasını falan aradım ama bulamadım.

otaku.exe çalışmayı durdurdu.
Windows bu sorun için çözüm arıyor.
Bence bırakmana gerek yok. Fakat sıkıntı büyük.
Psikolojik destek alabilirsin, en azından Japonlar öyle yapıyor.

Maalesef o yarım kaldı. Çok içimde kalmıştı... Mangasını falan aradım ama bulamadım.
Bir dakika bir dakika. Başka bir anime daha mı var bilmediğim? Ben Flamie'yi sadece Rokka no Yuusha'da görmüştüm.

Bir dakika bir dakika. Başka bir anime daha mı var bilmediğim? Ben Flamie'yi sadece Rokka no Yuusha'da görmüştüm.
Yok hocam ben çok yanlış geldim olaya

En son Fate serisi hakkında mesaj yazdıktan sonra siz alıntı yapınca alıntının içeriğine bakmadan mesajınızı okudum. Sonuç olarak da sizin Fate'den bahsettiğinizi sandım. Yanlış anlaşılma

Hee mantıklı geldi şimdi. Diyorum çünkü Rokka no Yuusha nasıl yarım olamaz

Üzücüydü gerçekten. Yapacak bir şey yok.

Pek de anormal değildir. Hatta bazen karaktere o kadar tutuluyorum ki mangaka ile tanışmak istiyorum (ona da tutuluyorum) böyle harika bir şeyi ortaya çıkardığı için. Bu derece estetik zevk ve karakter sahibi birinin var olmasını ve o harika şeyi ortaya çıkarmasını aklım almıyor doğrusu.

"Iy" diyecek kadar mı hocam? Ben de anime kızlarına bayılırım ama gercek kızlardan vazgeçebilir miyim bilemiyorum.

Arkadaşlar ben aşık olmak yazdım da, sevmekle aşık olmayı aynı kefeye koyduğum için böyle söyledim. Kısaca çok güzeller yani.

Aşık da olabilirsin ki. Ben açık açık söyleyim kızı görünce kalbim pat pat atmaya başlıyor animeyi tekrar tekrar izliyorum.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…