3 319361 Kilopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.411 Çözümler 22 3 Nisan 2021 #41 Bir arabaya da aşık olabilirsin, bir tabloya da, bir yemeğe de. Bunda yanlış bir şey yok.
ismimberkay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.034 Çözümler 43 Yer Miami, FL 3 Nisan 2021 #42 Hayatımda çoğu ilkimi bu forumda yaşadım teşşekkürler arkadaşlar. Sürprizbozan Aşk değil sevgidir o sevgi
Hayatımda çoğu ilkimi bu forumda yaşadım teşşekkürler arkadaşlar. Sürprizbozan Aşk değil sevgidir o sevgi
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.070 Makaleler 6 Çözümler 54 3 Nisan 2021 #43 Koreli var, Japon var, Vietnamlı var Neden anime karakterine aşık oluyorsunuz? Bence geçici... 166770 dedi: Yokluğun son seviyesi bu olsa gerek. Genişletmek için tıkla... Gönül yatak sarmış, segman atsan neye yarar?
Koreli var, Japon var, Vietnamlı var Neden anime karakterine aşık oluyorsunuz? Bence geçici... 166770 dedi: Yokluğun son seviyesi bu olsa gerek. Genişletmek için tıkla... Gönül yatak sarmış, segman atsan neye yarar?
ereenx Centipat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 220 3 Nisan 2021 #44 Ulunay dedi: Koreli var, Japon var, Vietnamlı var Neden anime karakterine aşık oluyorsunuz? Bence geçici... Gönül yatak sarmış, segman atsan neye yarar? Genişletmek için tıkla... Aa dur, japon kızlara da ayrı bir ilgim var.
Ulunay dedi: Koreli var, Japon var, Vietnamlı var Neden anime karakterine aşık oluyorsunuz? Bence geçici... Gönül yatak sarmış, segman atsan neye yarar? Genişletmek için tıkla... Aa dur, japon kızlara da ayrı bir ilgim var.
Femto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 2.191 Makaleler 12 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #45 Benim sevgilim olmasına rağmen bu abiye aşık oldum, anormal değil bence anime kızlarına aşık olmak. O kadar güzel yapmasalarmış.
Benim sevgilim olmasına rağmen bu abiye aşık oldum, anormal değil bence anime kızlarına aşık olmak. O kadar güzel yapmasalarmış.
3 319361 Kilopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.411 Çözümler 22 3 Nisan 2021 #46 ereenx dedi: Aa dur, japon kızlara da ayrı bir ilgim var. Genişletmek için tıkla... Japonlar o kadar güzel değil, Koreli ve Vietnamlılara bak.
ereenx dedi: Aa dur, japon kızlara da ayrı bir ilgim var. Genişletmek için tıkla... Japonlar o kadar güzel değil, Koreli ve Vietnamlılara bak.
differentturk Picopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 481 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Nisan 2021 #47 ereenx dedi: Aa dur, japon kızlara da ayrı bir ilgim var. Genişletmek için tıkla... Sence de hepsi birbirine benzemiyor mu?
ereenx dedi: Aa dur, japon kızlara da ayrı bir ilgim var. Genişletmek için tıkla... Sence de hepsi birbirine benzemiyor mu?
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #48 ereenx dedi: Aa dur, japon kızlara da ayrı bir ilgim var. Genişletmek için tıkla... Hocam bir insanın bir çok şeye fazla ilgisi olabilir.
ereenx dedi: Aa dur, japon kızlara da ayrı bir ilgim var. Genişletmek için tıkla... Hocam bir insanın bir çok şeye fazla ilgisi olabilir.
ismimberkay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.034 Çözümler 43 Yer Miami, FL 3 Nisan 2021 #49 ereenx dedi: Aa dur, japon kızlara da ayrı bir ilgim var. Genişletmek için tıkla... Bak bu konuda biraz hemfikir olabiliriz.
ereenx dedi: Aa dur, japon kızlara da ayrı bir ilgim var. Genişletmek için tıkla... Bak bu konuda biraz hemfikir olabiliriz.
ereenx Centipat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 220 3 Nisan 2021 #50 differentturk dedi: Sence de hepsi birbirine benzemiyor mu? Genişletmek için tıkla... Tabiki hayır.