kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 14 Şubat 2023 #11 HayaletAdam dedi: Peki hocam o görselin aynısını nereden bulacağım. Pek anlamam bu tarz şeylerden. Genişletmek için tıkla... Görseli kırparak Google görsellerden arat elbet yardımı olur. BipolarBirey dedi: Hocam rica etsem atabilir misiniz? Atabilirseniz çok makul geçer bende yaptırmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu onlara gönderdiğim görseldi, altındaki de bastıkları mousepad. 2 kere yıkandı makinede bir sorun da olmadı. Yaptırdığım yer de aynı link. HayaletAdam dedi: Peki diyelim ki görseli buldum. Nasıl ulaştıracağım görseli onlara? Mail üzerinden falan mı yoksa N11 de satın alırken görsel ekleme falan var mı? Genişletmek için tıkla... Satın aldıktan sonra satıcıya mesaj ile gönderiyorsun.
HayaletAdam dedi: Peki hocam o görselin aynısını nereden bulacağım. Pek anlamam bu tarz şeylerden. Genişletmek için tıkla... Görseli kırparak Google görsellerden arat elbet yardımı olur. BipolarBirey dedi: Hocam rica etsem atabilir misiniz? Atabilirseniz çok makul geçer bende yaptırmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu onlara gönderdiğim görseldi, altındaki de bastıkları mousepad. 2 kere yıkandı makinede bir sorun da olmadı. Yaptırdığım yer de aynı link. HayaletAdam dedi: Peki diyelim ki görseli buldum. Nasıl ulaştıracağım görseli onlara? Mail üzerinden falan mı yoksa N11 de satın alırken görsel ekleme falan var mı? Genişletmek için tıkla... Satın aldıktan sonra satıcıya mesaj ile gönderiyorsun.
M Mert4455 Kilopat Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 295 14 Şubat 2023 #12 HayaletAdam dedi: Peki hocam o görselin aynısını nereden bulacağım. Pek anlamam bu tarz şeylerden. Genişletmek için tıkla... Aynı görselin linki: #433079 collage, Black Clover, manga, purple, Asta, comics - Rare Gallery HD Wallpapers Wallpaper name: collage, Black Clover, manga, purple, Asta, comics. Background's resolution: 1920x1080. Image's size: 799 kb. Wallpaper uploaded by: . rare-gallery.com Renkleri biraz soluk Adobe Photoshop veya mobilde Picsart gibi fotoğraf düzenleme yazılımlarıyla doygunluğu arttırmanı öneririm
HayaletAdam dedi: Peki hocam o görselin aynısını nereden bulacağım. Pek anlamam bu tarz şeylerden. Genişletmek için tıkla... Aynı görselin linki: #433079 collage, Black Clover, manga, purple, Asta, comics - Rare Gallery HD Wallpapers Wallpaper name: collage, Black Clover, manga, purple, Asta, comics. Background's resolution: 1920x1080. Image's size: 799 kb. Wallpaper uploaded by: . rare-gallery.com Renkleri biraz soluk Adobe Photoshop veya mobilde Picsart gibi fotoğraf düzenleme yazılımlarıyla doygunluğu arttırmanı öneririm
HayaletAdam Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 576 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #13 kino dedi: Görseli kırparak Google görsellerden arat elbet yardımı olur. Bu onlara gönderdiğim görseldi, altındaki de bastıkları mousepad. 2 kere yıkandı makinede bir sorun da olmadı. Yaptırdığım yer de aynı link. Eki Görüntüle 1668355 Eki Görüntüle 1668356 Satın aldıktan sonra satıcıya mesaj ile gönderiyorsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam Mert4455 dedi: Aynı görselin linki: #433079 collage, Black Clover, manga, purple, Asta, comics - Rare Gallery HD Wallpapers Wallpaper name: collage, Black Clover, manga, purple, Asta, comics. Background's resolution: 1920x1080. Image's size: 799 kb. Wallpaper uploaded by: . rare-gallery.com Renkleri biraz soluk Adobe Photoshop veya mobilde Picsart gibi fotoğraf düzenleme yazılımlarıyla doygunluğu arttırmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam renk kodu HQ000321 olan ürünün resmini bulabilir misiniz? Ya da nasıl bulduğunuzu anlatırsanız ben bulayım. Tamam sitede biraz kurcalayarak buldum. Yardımcı olan herkese teşekkürler. Resmin linki: https://rare-gallery.com/mocahbig/391816-yuno-black-clover-manga-4k-pc-wallpaper.jpg
kino dedi: Görseli kırparak Google görsellerden arat elbet yardımı olur. Bu onlara gönderdiğim görseldi, altındaki de bastıkları mousepad. 2 kere yıkandı makinede bir sorun da olmadı. Yaptırdığım yer de aynı link. Eki Görüntüle 1668355 Eki Görüntüle 1668356 Satın aldıktan sonra satıcıya mesaj ile gönderiyorsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam Mert4455 dedi: Aynı görselin linki: #433079 collage, Black Clover, manga, purple, Asta, comics - Rare Gallery HD Wallpapers Wallpaper name: collage, Black Clover, manga, purple, Asta, comics. Background's resolution: 1920x1080. Image's size: 799 kb. Wallpaper uploaded by: . rare-gallery.com Renkleri biraz soluk Adobe Photoshop veya mobilde Picsart gibi fotoğraf düzenleme yazılımlarıyla doygunluğu arttırmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam renk kodu HQ000321 olan ürünün resmini bulabilir misiniz? Ya da nasıl bulduğunuzu anlatırsanız ben bulayım. Tamam sitede biraz kurcalayarak buldum. Yardımcı olan herkese teşekkürler. Resmin linki: https://rare-gallery.com/mocahbig/391816-yuno-black-clover-manga-4k-pc-wallpaper.jpg
SCAR_H Decapat Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 382 Yer İstanbul 24 Eylül 2023 #14 Mert4455 dedi: Aynı görselin linki: #433079 collage, Black Clover, manga, purple, Asta, comics - Rare Gallery HD Wallpapers Wallpaper name: collage, Black Clover, manga, purple, Asta, comics. Background's resolution: 1920x1080. Image's size: 799 kb. Wallpaper uploaded by: . rare-gallery.com Renkleri biraz soluk Adobe Photoshop veya mobilde Picsart gibi fotoğraf düzenleme yazılımlarıyla doygunluğu arttırmanı öneririm Genişletmek için tıkla... merhaba, doygunluğu nekadar arttırmamı önerirsiniz? ürünü almayı düşünüyorumda.
Mert4455 dedi: Aynı görselin linki: #433079 collage, Black Clover, manga, purple, Asta, comics - Rare Gallery HD Wallpapers Wallpaper name: collage, Black Clover, manga, purple, Asta, comics. Background's resolution: 1920x1080. Image's size: 799 kb. Wallpaper uploaded by: . rare-gallery.com Renkleri biraz soluk Adobe Photoshop veya mobilde Picsart gibi fotoğraf düzenleme yazılımlarıyla doygunluğu arttırmanı öneririm Genişletmek için tıkla... merhaba, doygunluğu nekadar arttırmamı önerirsiniz? ürünü almayı düşünüyorumda.