Anime mouse pad alınır mı?

Peki hocam o görselin aynısını nereden bulacağım. Pek anlamam bu tarz şeylerden.

Görseli kırparak Google görsellerden arat elbet yardımı olur.

Hocam rica etsem atabilir misiniz? Atabilirseniz çok makul geçer bende yaptırmak istiyorum.

Bu onlara gönderdiğim görseldi, altındaki de bastıkları mousepad. 2 kere yıkandı makinede bir sorun da olmadı. Yaptırdığım yer de aynı link.

D8lJ2LGW4AY1nb-.jpg

20230214_175339.jpg

Peki diyelim ki görseli buldum. Nasıl ulaştıracağım görseli onlara? Mail üzerinden falan mı yoksa N11 de satın alırken görsel ekleme falan var mı?

Satın aldıktan sonra satıcıya mesaj ile gönderiyorsun.

Peki hocam o görselin aynısını nereden bulacağım. Pek anlamam bu tarz şeylerden.
Aynı görselin linki:

Renkleri biraz soluk Adobe Photoshop veya mobilde Picsart gibi fotoğraf düzenleme yazılımlarıyla doygunluğu arttırmanı öneririm

Görseli kırparak Google görsellerden arat elbet yardımı olur.

Bu onlara gönderdiğim görseldi, altındaki de bastıkları mousepad. 2 kere yıkandı makinede bir sorun da olmadı. Yaptırdığım yer de aynı link.

Eki Görüntüle 1668355
Eki Görüntüle 1668356

Satın aldıktan sonra satıcıya mesaj ile gönderiyorsun.
Teşekkürler hocam

Aynı görselin linki:

Renkleri biraz soluk Adobe Photoshop veya mobilde Picsart gibi fotoğraf düzenleme yazılımlarıyla doygunluğu arttırmanı öneririm.

Hocam renk kodu HQ000321 olan ürünün resmini bulabilir misiniz? Ya da nasıl bulduğunuzu anlatırsanız ben bulayım.

1676390531481.png

Tamam sitede biraz kurcalayarak buldum. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Resmin linki: https://rare-gallery.com/mocahbig/391816-yuno-black-clover-manga-4k-pc-wallpaper.jpg

Aynı görselin linki:

Renkleri biraz soluk Adobe Photoshop veya mobilde Picsart gibi fotoğraf düzenleme yazılımlarıyla doygunluğu arttırmanı öneririm
merhaba, doygunluğu nekadar arttırmamı önerirsiniz? ürünü almayı düşünüyorumda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı