Anime mouse pad nasıl bulunur?

Bütçe
2000 TL

RiaSenpai

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Evga RTX 3060 12GB,İ9 11900KF,XPG 8X2 3200MHZ Ram,1.5TB M2 SSD,Gigabyte Z590 UD,Corsair RM750 750W PSU,Gamepower Warcry/Sıvı Soğutma
Meslek
E-Ticaret
Ek fotoğraftaki gibi bu boyutlarda bu tarz tasarımlara sahip kaliteli bildiğiniz mouse pad markası veya satılan yer varsa yazabilir misiniz?

Görseldeki mouse pad "Wraith cosmic glass V2 mouse pad evil Edition cam mouse pad" stoku gelmeyeceği için buna benzer nereden alabileceğimi sordum.

Dosya Ekleri

• 1736654461013.png
    1736654461013.png
    160,1 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Ek fotoğraftaki gibi bu boyutlarda bu tarz tasarımlara sahip kaliteli bildiğiniz mouse pad markası veya satılan yer varsa yazabilir misiniz?

Görseldeki mouse pad "Wraith cosmic glass V2 mouse pad evil Edition cam mouse pad" stoku gelmeyeceği için buna benzer nereden alabileceğimi sordum.

Amazon gibi global sitelerde yabancı markalardan arama yaparak bulabilirsiniz.

Sırf anime diye cam mousepad alma aiminin içinden geçersin ayrıca mouse sensörün cam yüzeye uyumlu değilse mouse takip sorunları yaşarsın. Eğer Tactile shooter ve MOBA oynuyorsan cam mousepad alma.

Sırf anime diye cam mouse pad alma aiminin içinden geçersin ayrıca mouse sensörün cam yüzeye uyumlu değilse mouse takip sorunları yaşarsın. Eğer tactile shooter ve MOBA oynuyorsan cam mouse pad alma.

Cam olup olmaması önemli değil konu anime tasarımı odaklı açtım.

Amazon gibi global sitelerde yabancı markalardan arama yaparak bulabilirsiniz.

Bilindik yabancı marka var mı olumlu yorumları olan?

Esptigerın anime faresi var Wraith'de bakabilirsiniz. Onun harici Temu'daki mousepadlerin baskıları güzelmiş galiba ama kayma vb. konularında çok kötüler mesela düz mouse pad alıp Temu mousepadinin üzerine koyabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı