Anime nasıl izlenir?

Mesela arkadaşın dediği animeleri ben sevmiyorum (örnek verdim) ama toradora, seraph of the end, charlotte gibi (örnek verdim) gibi animeleri seviyorum kendi anime zevkinizi bulmalısınız siz toradora gibi bir anime seviyosanız One punch man sizi sarmayacaktır belki de belki de saracaktır.
Kısaca kendi zevkinizi bulmalısınız bence Netflix'den diziler kısmına girin oradan animeyi seçin kendiniz arayın animenizi.

Animeyi ben de sevmem, ancak şu an arkadaşı yönlendirdin bir nevi. Yeni başlayan birine, "o hiç iyi bir şey değil", dersen başlamaz direk. Belki animeyi çok sevecekti.

Ona kimsenin hakkı yok başlasın bana göre kötü ona göre olanı bilemem belki hayranı olacak ama bence boş vakit kaybı.

Ayrıca önyargılı olmamalısın.

Animeyi ben de sevmem, ancak şu an arkadaşı yönlendirdin bir nevi. Yeni başlayan birine, "o hiç iyi bir şey değil", dersen başlamaz direk. Belki animeyi çok sevecekti.

Mesela bende ön yargılıydım bir süre boyunca çünkü çevremde sürekli anime kötü falan diyorlardı ve bende denedim ve gayet beğendim ama arkadaşlarımın önerdiği animeleri beğenmedim mesela bu tarz şeylerde asıl şey ön yargıdır seveni linçlememeliyiz ama sevmeyeni de sevmiyor diye aşağılamamalıyız mesela benim arkadaşlarımın bazıları anime sevmıyorlar ama bana ben seviyorum diye saygı duyuyolar herkese zevkleri için saygı duyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…