Anime nasıl izlenir?

@372121

Derslerim var hani onlara çalışıyorum, oyun oynuyorum, bir fansub üzerinde typesetting yapıyorum, gönüllü olarak girdim ve hobi olarak bu işi yapıyorum, elektronik ile uğraşıyorum.

En azından tüm günümü ekran başında saçma sapan dizilerin karşısında yarı büklüm bir şekilde geçirmiyorum.

Bir de saçma sapan diziler derken tüm dizilere bu yorumu yapmış oluyosunuz günümüzde türklerin yaşadığı zorlukları insanların çektiği acıyı anlatan diziler var bence bu diziler izlenip şükür edilmeli hayatımızdaki zorlukları bir kenera bırakıp başka insanlara yardım etme duygusunu aşılarlar bazıları bizim gibi evimde yemek ve hazır sistemlerle doğmadı belki de sokaktaki çocuk bizden güzel elektronik işler başaracak belki çok yetenekli sporda ama o sokaktaki çocuk sporla ilgilenemez çünkü o çocuk aç kısaca böyle dizileri izleyince şahsen bende yardımlaşma duygusu büyüyor ve elimden geldiğimce yardım ediyorum korono döneminde vakıf olarak 200 çocuğa tablet hediye ettik elimizdeki imkanlarla sadece 200 tane alabildik ne yazık ki kısaca siz beni anladınız.

şöyle, battaniyenin altına giriyorsun kahve spawn ediyosun bilgisayarını açıyosun netflix'e giriyosun sihirli sözcükleri söyledikten soyledikten sonra hazırsın (!)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı