Bu nedir peki?
Onun üstündeki mesaja bakarsanız ne olduğunu anlayacaksınız.
Bu nedir peki?
Tamam buna bir şey dediğimi hatırlamıyorum hatta mesajımı kontrol edeyim. Evet buna bir şey dememişim. Bunu düşünsen bile bir görgü kuralıdır konu eğer çok yanlış bir şey değilse(Etik kurallarına veya yasaya karşı), konu içerisinde onu kötülüyemezsin. Kötülesen de gerekçelerin olması gerekir ki bu tercih meselesi, gerekçen olamaz yani. Bunu anime tartışma konularında de mesela. O zaman hiçkimse bir şey diyemez.Ona kimsenin hakkı yok başlasın bana göre kötü ona göre olanı bilemem belki hayranı olacak ama bence boş vakit kaybı.
Onun üstündeki mesaja bakarsanız ne olduğunu anlayacaksınız.
Tamam buna bir şey dediğimi hatırlamıyorum hatta mesajımı kontrol edeyim. Evet buna bir şey dememişim. Bunu düşünsen bile bir görgü kuralıdır konu eğer çok yanlış bir şey değilse(etik kurallarına veya yasaya karşı), konu içerisinde onu kötülüyemezsin. Kötülesen de gerekçelerin olması gerekir ki bu tercih meselesi, gerekçen olamaz yani. Bunu anime tartışma konularında de mesela.
Evet konu artık animeden çıktı bence umarım arkadaşa faydamız dokunmuştur konuyu kapatalım.
Senin gibi saygısız birine söylenecek en iyi şey.
Düşünceni değiştirmeye mi çalıştık, hayır. Dediğimi dikkatli oku bir daha.Ona kimsenin hakkı yok derken karışmaya kimsenin hakkı yok demiştim.
Kurtarmadı mı? 1 kişiye laf atarken iyiydi ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.