Anime nasıl izlenir?

Ona kimsenin hakkı yok başlasın bana göre kötü ona göre olanı bilemem belki hayranı olacak ama bence boş vakit kaybı.
Tamam buna bir şey dediğimi hatırlamıyorum hatta mesajımı kontrol edeyim. Evet buna bir şey dememişim. Bunu düşünsen bile bir görgü kuralıdır konu eğer çok yanlış bir şey değilse(Etik kurallarına veya yasaya karşı), konu içerisinde onu kötülüyemezsin. Kötülesen de gerekçelerin olması gerekir ki bu tercih meselesi, gerekçen olamaz yani. Bunu anime tartışma konularında de mesela. O zaman hiçkimse bir şey diyemez.

Tamam buna bir şey dediğimi hatırlamıyorum hatta mesajımı kontrol edeyim. Evet buna bir şey dememişim. Bunu düşünsen bile bir görgü kuralıdır konu eğer çok yanlış bir şey değilse(etik kurallarına veya yasaya karşı), konu içerisinde onu kötülüyemezsin. Kötülesen de gerekçelerin olması gerekir ki bu tercih meselesi, gerekçen olamaz yani. Bunu anime tartışma konularında de mesela.

Ona kimsenin hakkı yok derken karışmaya kimsenin hakkı yok demiştim.

Kısaca buradan herkese saygılı olmayı ve ön yargılı olmamayı öğrendik animeyi hiç sevmeyen veya direkt denemeden yorum yapanlara da umarım bir gün ön yargınızı kırarsınız deneyip güzel bir eleştiri ile karşımıza gelirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı