Aserd Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 450 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer North buganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #61 Üç Kılıç Ustası Zoro dedi: Dün Jojo'dan spoiler yemiştim şimdi siz böyle yazınca aklıma geldi. Sinirim bozuldu. . Genişletmek için tıkla... Ben tüm spolierları yiyip başlamıştım, yine de çok zevk aldım.
Üç Kılıç Ustası Zoro dedi: Dün Jojo'dan spoiler yemiştim şimdi siz böyle yazınca aklıma geldi. Sinirim bozuldu. . Genişletmek için tıkla... Ben tüm spolierları yiyip başlamıştım, yine de çok zevk aldım.
Üç Kılıç Ustası Zoro Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 1.439 Çözümler 4 Yer Gotham 24 Kasım 2020 #62 Aserd dedi: Ben tüm spolierları yiyip başlamıştım, yine de çok zevk aldım. Genişletmek için tıkla... Bende de Naruto'da öyle oldu.
Aserd dedi: Ben tüm spolierları yiyip başlamıştım, yine de çok zevk aldım. Genişletmek için tıkla... Bende de Naruto'da öyle oldu.
Smith Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 428 24 Kasım 2020 #63 Filler listelerine bakmayın bence. Bir anime izlerken filler listesine bakarsam atlaya atlaya izliyorum animeyi.
Filler listelerine bakmayın bence. Bir anime izlerken filler listesine bakarsam atlaya atlaya izliyorum animeyi.
Aserd Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 450 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer North buganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #64 Üç Kılıç Ustası Zoro dedi: Bende de Naruto'da öyle oldu. . Genişletmek için tıkla... Naruto da ne kadar yersen ye yine bilmediğin şeyler çıkar çünkü o naruto.
Üç Kılıç Ustası Zoro dedi: Bende de Naruto'da öyle oldu. . Genişletmek için tıkla... Naruto da ne kadar yersen ye yine bilmediğin şeyler çıkar çünkü o naruto.
amdfani Picopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 135 Yer AMD İşlemci Üstü. 2 Aralık 2020 #65 Hiç animeye başlamayı düşünmüyorum. ÇüNkÜ AnİmE vEleTleR İçİn. (!)
Aserd Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 450 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer North buganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #66 amdfani dedi: Hiç animeye başlamayı düşünmüyorum. ÇüNkÜ AnİmE vEleTleR İçİn. (!) Genişletmek için tıkla... CAHİL ERTEM!
amdfani dedi: Hiç animeye başlamayı düşünmüyorum. ÇüNkÜ AnİmE vEleTleR İçİn. (!) Genişletmek için tıkla... CAHİL ERTEM!
5OMOL4YN3 Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 195 2 Aralık 2020 #67 Aserd dedi: Cahil ertem! Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş "(!)" Demiş yani dalga geçme anlamı var. Öğrenin şunu artık.
Aserd dedi: Cahil ertem! Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş "(!)" Demiş yani dalga geçme anlamı var. Öğrenin şunu artık.
Aserd Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 450 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer North buganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #68 5OMOL4YN3 dedi: Hocam arkadaş "(!)" Demiş yani dalga geçme anlamı var. Öğrenin şunu artık. Genişletmek için tıkla... Ee bende dalga geçtim zaten.
5OMOL4YN3 dedi: Hocam arkadaş "(!)" Demiş yani dalga geçme anlamı var. Öğrenin şunu artık. Genişletmek için tıkla... Ee bende dalga geçtim zaten.
5OMOL4YN3 Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 195 2 Aralık 2020 #69 Aserd dedi: Ee bende dalga geçtim zaten. Genişletmek için tıkla... Benim de beyin öldü .
amdfani Picopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 135 Yer AMD İşlemci Üstü. 2 Aralık 2020 #70 Kim kimle dalga geçiyor bunu bulduğumda geri geleceğim.